Citat:
În prealabil postat de Traditie
Nu cred ca Maica Domnului a fost gospodina. Evanghelia ne spune ca Sf. Iosif a fost logodnicul, nu sotul ei:
16. Iacov a nascut pe Iosif, logodnicul Mariei, din care S-a nascut Iisus, Care se cheama Hristos. (Matei 1)
|
Acolo Sfanta Scriptura accentueaza fecioria si puritatea Sfintei Fecioare Maria, dar ea a fost fecioara, logodnica, gospodina, mama, si multe alte functii, care nu o degradeaza.
Citat:
În prealabil postat de maria55
Leinarius , nu poti spune ca "vom fi toti in Hristos fara deosebire" , este valabil numai in monahism ,limitezi lucrarea Duhului Sfant , eu n-as spune asa ceva , scuze !
|
Galateni 3
28. Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte barbateasca si parte femeiasca, pentru ca [color=red]voi toti una sunteti in Hristos Iisus. [/color]
29. Iar daca voi sunteti ai lui Hristos, sunteti deci urmasii lui Avraam, mostenitori dupa fagaduinta.
Citat:
În prealabil postat de maria55
Pe mine m-a pune pe ganduri de foarte multa vreme , falsa intelegere a barbatilor chiar si cei cu frica de Dumnazeu , a ceea ce inseamna a fi "barbat" .
...nu o atingi (femeia) din cand in cand cu o palma etc
|
Uite am putea face un pool (un sondaj) aici pe site.. Parerea mea sincera e ca nici macar 10% din barbatii cu teama de Dumnezeu nu au dat o palma in viata lor. Si cei care au dat cred ca au facut-o din cadere, si si-au cerut scuze in marea majoritate.