Citat:
În prealabil postat de Ali Baba
nu. tu le citesti, dar nu le intelegi, pentru ca tu esti un adevarat ortodox, promovezi minciuni si crezi ca toti fac asa. iulian hossu spune ca odata cu unirea cu roma romanii au avut acces la educatie si doar asa s-a putut dezvolta sentimentul national care a dus la unire. daca ma enervezi incep sa-ti pun ce faceau ortodocsii pe vremea aia, cum colaborau cu ungurii, etc. ca tot o dai mereu pe interese, pe subiectivism si pe religie....
|
Iar faci acuzatii gratuite, ca de obicei. Eu nu promovez nicio minciuna (vad ca ai ajuns sa ii jignesti pe toti ortodocsii), tu nu stii despre ce vorbesti. Din toate mesajele pe care le-ai scris tu pana acum pe forum nu-mi amintesc sa fi scris macar unul care sa contina adevaruri. Nici nu se poate spune ca ai spune minciuni, pentru ca tu nu stii care e adevarul, ai putine cunostinte, desi te lauzi ca stii foarte multe.
Legat de ceea ce ai scris, cum poti sa spui ca eu as spune minciuni, tu nici nu stii despre ce vorbea Eliade, nu stii probabil nici cine a fost Inochentie Micu si ce a facut ca sa se refere Eliade la asta. Cum nu stii nici cand a fost uniatia si cand s-a nascut Eliade, ca sa spune de evenimentele din urma cu 200 de ani.
Cum probabil nu stiai nici cine a fost Iulian Hossu (desi ti-am spus eu dupa aceea). Ca daca stii si nu intelegi de ce nu are nicio logica sa aduci ca argument ce spune cineva care poate fi doar subectiv inseamna ca ai si putina intelegere (sa-i spunem lipsa de logica), pe langa putinele cunostinte. Iar daca nici macar nu ai intelegere e pierdere de vreme orice discutie.