Citat:
În prealabil postat de simpllu
Comuniune în duhul adevărului ... Problema este că voi vă vedeÈi ca un soi de elită a Bisericii. Aia care nu mai beau, nu mai fumează, nu mai înjură. Dar nu mai contează cine poate predica, cine poate să tâlcuiască Evanghelia, ce este o icoană, ce este o cântare biericeasă Èi multe altele. Lucruri foarte periculoase pentru că sunt din interiorul Bisericii, deci cu acte în regulă. Oricum, ceea ce fac eu este echivalentul lătratului la lună, atâta timp cât vi se permit lucrurile astea chiar în Catedrala Mitropolitană din Sibiu.
|
Eu vorbesc doar de mine sau de cei cunoscuti mie. Eu incerc sa vad de familia mea nu vorbesc in numele unei comunitati. Pe cine ai vazut sa se simta o elita ???... Eu sunt mai apropiat cu doi Ostasi din care unul e preot ,sunt unii din cei mai smeriti oameni care ii cunosc. Cand mergeam mai des la Adunari, citeam din Proloage sau carti sfinte eu si acel frate, iar cel care a devenit ulterior preot predica.
Si uite ca i se potriveste.
Oare daca aici pe Forum de multe ori traiesti cu senzatia ca nu e moderat, oare cine e de vina, noi astia de aici ,sau unii din Biserica care zic :"Lasa ca merge si asa."???...Am avut la un moment dat de modificat ceva intr-un mesaj, crezi ca s-a deranjat Adminul sa-mi raspunda?...Oricum pe alte forumuri admini sunt foarte clar vizibili.
Raman la ideea,
ca cu oamenii astia(Oastea Domnului) se pot face multe, mai ales in vremurile astea grele si tulburi,dar trebuie sa-i indrumi , sa vorbesti cu ei.