Citat:
În prealabil postat de danky
euftalia atat e de real exorcismu ca acum se fac cursuri la Vatican despre acest lucru.si crede-ma ca acolo sunt oameni mult mai pregatiti decat oricare dintre noi in ale textelor biblice.ce ai scris tu acolo sunt chestii cu care se amageste lumea.Mai marii bisericii stiu foarte bine ca exista exorcism si ca oamenii pot fi posedati.
deci eu am un coleg care a vazut cu ochii lui cand a ridicat preotu sfintele daruri a aruncat posedatul la pamant.deci nu a cazut, pur si simplu l-a aruncat.
sa ne amagim asa ca oamenii sunt bolnavi ca e coincidenta ca e autosugestie e foarte usor.sa fim seriosi e foarte serioasa treaba.
|
Daca pui raul in fata veti vedea unde ajungem, de ce sa nu ne axam pe bine?
Daca crezi cu adevarat in Dumnezeu, nu te pot atinge asa zise farmece si alte tampenii.
Eu sustin totusi ca acele persoane daca sunt convinse ca sunt posedate, prin sugestie se arunca la pamant de frica convinse fiind ca diavolul ii impinge.Si eu am vazut o femeie care ridica mainile si tipa cand vedea sf. daruri, dar este clar ca era convinsa ca este posedata. Nu mai insist pentru ca vad ca esti obsedat de rau. Sa dea Dumnezeu sa iti iasa aceasta obsesie din minte. Nu te mai teme, eu am vazut un film fantastic in care o vrajitoare era invinsa cand toti uitau de ea, ce-ar fi sa nu mai insistam pe posedati? stii ca eu am avut halucinatii auditive cu vorde urate despre cele sfinte? Dar daca medicii si chiar preotii mi-au explicat ca este delir mistic si ca de ce mi-era frica aia auzeam uite ca de 4 ani nu mai am aceasta problema. ar fi insemnat sa ma sperii de diavoli, daca eram mai fanatica. tot un fanatism religios ma impinsese in aceasta manifestare schizoida. Stateam multe ore in biserica cu carticele de acatiste. Mintea mea fiind mai slaba, a aparut acest fenomen, si a disparut lasand-o mai moale cu rugaciunea. Nu zic ca molitvele lui Sf. Vasile nu sunt bune, Dar Iisus ne-a indemnat sa ne rugam in cuvinte putine, nu cine zice mie"Doamne,Doamne" se va mantui ci cine face voia Tatalui meu, si ne-a lasat rugaciunea "Tatal nostru" care este foarte cuprinzatoare. Doamne ajuta!