View Single Post
  #1450  
Vechi 20.02.2019, 16:38:12
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Mesaje: 9.706
Implicit

Asa cum am aratat pe forum de multe ori, nu exista nici macar o singura dovada stiintifica in favoarea evolutionismului sau teoriei Big-Bang. Fata de perioada in care traia Darwin stiinta a infirmat toate afirmatiile teoriei evolutioniste. Nu doar atat, dar dovezile stiintifice contrazic teoria evolutionista si cea a formarii Universului, aratand ca stiinta nu contrazice cu nimic ceea ce scrie in Sfanta Scriptura. Probabil teoria evolutionista a fost formulata pornind de la observarea incrucisarii raselor, s-a crezut ca asa s-a intamplat si intre specii, in trecut. Spre deosebire de teoria lui Lamarck, abandonata odata cu aparitia teoriei lui Darwin, teoria evolutionista a lui Darwin nu a mai putut fi abandonta pentru ca, pur si simplu, nu a aparut alta teorie mai buna. Astfel e mentinuta azi in ciuda faptului ca a devenit ridicola. Daca s-ar gasi o alta teorie ar fi abandonata imediat si considerata gresita, cum s-a intampalt si cu teoria lui Lamarck.

La fel s-a intamplat si cu teoria Big-Bang, a aparut ca urmare a observarii expansiunii Universului. Dar a fost infirmata tot de stiinta, cand s-a observat ca expansiunea este accelerata, facand imposibila ipoteza existentei intitale a unei explozii, in acest caz expansinea trebuind sa fie decelerata. Pentru ca nu exista o alta teorie si oamenii de stiinta nu pot da inapoi (din cauza orgoliului si a singurei alternative, creationismul biblic) si sa spuna ca nu stiu, au inventat o explicatie fantezista.

Cei ce cred in teoria evolutionista nu stiu prea multe despre aceasta teorie, din punct de vedere stiintific, ei doar ii cred fara rezerve pe oamenii de stiinta si povestile evolutioniste. Legat de evolutionismul teist, majoritatea credinciosilor care au si conceptii ecumeniste cred in aceasta teorie, in schimb nu am intalnit credinciosi neecumenisti care sa creada in aceasta teorie.
Reply With Quote