View Single Post
  #20  
Vechi 12.04.2019, 16:44:31
Iorest Iorest is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.949
Implicit

Vsovi/moroco și eu sunt relativ nou, nu te cunosc și de când sunt pe forum nu am dialogat până la acest thread (când am fost nevoit să răspund fiindcă mi-ai bolduit unele cuvinte), așa că „adresări părintești” de tipul „dragă Iorest” mi se par și mie cam puerile, își poate purta fiecare de grijă.

E de apreciat că ai vrut să fii împăciuitor, dar nu cred că am nevoie de mustrări speciale când chiar eu trecusem peste situație.
De aceea nici eu nu am salutat la mesajul tău de bun venit, că nu-mi doresc discuții și nu te știu.

Nu am făcut acest thread pentru laudă, am vrut doar să fie un simplu buletin informativ despre lucruri pozitive în misiunea Bisericii Ortodoxe Române , nici Biserica nu are nevoie de multe laude pentru că vorbește valoarea faptelor.

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Cred însă că ar trebui să revenim la subiectul threadului căci aici e vorba despre sfinte inițiative creștin ortodoxe, făcute sub ascultare, benevole, de socializare la care iată și eu am participat cu dezvoltarea și promovarea unui joc nou, shahul creștin universal, dat în linkurile anterioare.
Hai să nu exagerăm cu cuvintele și să numim sfinte orice, e o pastorație utilă catehizarea în librării sub îndrumarea unor preoți și teologi, jocul inventat de tine nu-l includ la categoria Pastorația B.O.R.

Te rog frumos nu profita de threadul acesta ca să faci reclamă la ideile tale sau la canalul tău de youtube, că nu acesta era scopul threadului, pe mine mă interesează în principal Biserica Ortodoxă Română NU și alte parabiserici răzlețe.

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Păi el e mult mai mare ca mine sau ca tine în ierarhia bisericească luptătoare și biruitoare
Vreau să fie destul de clar că eu nu-mi doresc niciun fel de carierism bisericesc, nu câștig nimic nici dacă critic sau laud Biserica, din această privință sunt complet detașat și vorbesc ca simplu mirean care apreciază câte ceva bun la B.O.R. și Patriarhie.
Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Eu am citit și ce a zis el și nu cred că se referea la inițiativa ta, la threadul tău...
Sper să nu se înțeleagă altceva.
Dacă vorbesc despre o anumită inițiativă, doar o apreciez, nu înseamnă că sunt implicat direct, nu înseamnă că aș cunoaște personal oamenii de acolo, dacă vb despre o inițiativă din Franța nu înseamnă că sunt și eu acolo.

În privința mesajului acela în care numeai un simplu mirean păcătos de pe forum ca fiind sfânt, ales, cu rol de sus, te-aș ruga să eviți astfel de exprimări pentru că pui într-o situație penibilă oamenii, trebuie să-i dau dreptate lui petru 7 la această observație - nu ne putem juca așa cu cuvintele!

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Acuma dacă m-am băgat în discuție, îmi vine să-ți dau mai degrabă ție dreptate mai ales când ai explicat și ai apărat atât de frumos.
O altă rugăminte e să nu mai folosești diferite nume ale unor useri ca pretext să intri în discuție pe alte threaduri, când de partea unuia, când de partea altuia, nu are nevoie nimeni de galerie de peluză.
Nici eu nu caut susținere.
Dacă vezi că nu ți se răspunde pe threadul tău, ai răbdare și nu agasa pe alte threaduri ca să fii luat în seamă sau să faci conversație.
Știu că am spus lucruri care nu-ți convin, dar nu vreau pe thread mesaje tragi comice, delir despre roluri de sus, caracterizări ale unor oameni simpli păcătoși sau inițiative că ar fi sfinte și sfinți, nu avem nevoie de exagerări, nu vreau nici reclamă mascată la NIP, nu pt asta am deschis threadul.

Mă mâhnește să văd ce s-a ales de acest thread, nu mă miră că nu mai sunt mulți oameni pe forum.
__________________
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2.

Last edited by Iorest; 12.04.2019 at 16:46:54.
Reply With Quote