Citat:
În prealabil postat de AndreiB
dar citeshte ca sunt cartzi shi asha aflii ca milostivire de pe pozitzii smerite voieshte Dumnezeu, din inima curata shi smerita, duh umilit,.... poi frate , in caz ca nu intelegi, a renunta la voia ta exact asta inseamna: SMERENIE, INIMA CURATA, DUH UMILIT... pentru ca cine nu le are, nu va renunta nicicind la propriai vointa...
|
poi asta o fi insemnand, dar Traditzie zicea ceva de para malaiatza in gura lui natafleatza shi ishi taia voile ca sa apara para pe cerul senin shi sa-i zica Dumnezeu ...Ia shi Mananca!... poi atunci unde este porunca? "Sa nu ispiteshti pe Domnul Dumnezeul Tau"? caci cei pentru care face Domnul Minune, erau amaratzi, staruitori in rugaciune shi saraci shi nenorocitzi... care au lasat toate pentru Hristos... shi mai primeau cate un peshte sau paini de mancare de la El... dar shi atunci era frica multa ca shi scamatorii fac tot felul de dracovenii...
dar ai dreptate ca nu intzeleg caci smerenie nu poate sa existe decat la sfintzi, la Dumnezeu ca noi doar pocaintza putem dobandi shi conshtiintza curata shi conshtiintza greshelilor de fiecare clipa... iar inima curata shi duh umilit asta se primeshte in vreme indelungata ca e lupta cu mandria, viclenia shi spurcaciunea la adresa lui Hristos shi lui Dumnezeu, deci n-am cum pricepe shi nu intzeleg decat asha superficial shi teoretic... deci in principiu, vorbesc, citesc, dar n-am intze-legere ci intze-liberare sau intzepenire defapt intzinare ???:(:( asha ca...
Iar traditzie nu se refera la persoana Sa ci la noi, ca sa facem noi asha... cum a intzeles el shi crede ca a priceput bine asha cum cred shi eu ca shtiu, dar credintza asta ca shtiu e trufie, ca trebuie sa shti, dar sa nu crezi ca shtii, ci sa crezi ca nu shtii dar sa le shtii pe toate de la sfintzii care au facut drept...shi tu sa faci asha cum reusheshti mai bine de tzi se inclina inima curata dupa Voia lui Dumnezeu.:)