RUGACIUNE PLINA PREASCURTATA
MILOSTIVA SA-MI FI MIE PREA SFANTA TREIME! ( 3 metanii cu capul pana la pamant )
MILOSTIVA SA-MI FI MIE PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU ( 3 metanii cu capul pana la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE SFINTI ARHANGHELI VOIEVOZI MIHAIL SI GAVRIL (3 metanii cu capul pana la pamant )
MILOSTIV SA-MI FI MIE, SFINTE IOANE BOTEZATORULE ( 3 metanii cu capul pana la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE CEI 4 EVANGHELISTI AI DOMNULUI ( 3 metanii cu capul pana la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE CEI 12 APOSTOLI AI DOMNULUI ( 3 metanii cu capul pana la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE CEI 70 SFINTI APOSTOLI AI DOMNULUI ( 3 metanii cu capul pana la pamant )
MILOSTIVI SA-MII FITI MIE TOTI SFINTII DIN CERURI SI TOATE PUTERILE CERESTI ( 3 metanii cu capul pana la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE TOTI SFINTII PARINTI DIN CERURI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE TOTI SFINTII PROROCI DIN CERURI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE TOTI SFINTII CUVIOSI DIN CERURI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE TOTI SFINTII SIHASTRII DIN CERURI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE TOTI SFINTII PARINTI IERARHI DIN CERURI ( 3 metanii cu capul a pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE TOTI SFINTII MARTIRI DIN CERURI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIVE SA-MI FITI MIE TOATE SFINTELE CUVIOASE FEMEI DIN CERURI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIVE SA-MI FITI MIE TOATE SINTELE MUCENICE FECIOARE DIN CERURI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIVI SA-MI FITI MIE TOTI SFINTII INGERI DIN CERURI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIVA SA-MI FIE MIE, SFANTA ZII DE AZI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIV SA-MI FI MIE, SFANTUL ZILEI DE AZI ( 3 metalii cu capul la pamant )
MILOSTIVA SA-MI FIE MIE TOATA PUTEREA CEA LUCRATOARE A
CERULUI ( 3 metanii cu capul la pamant )
MILOSTIV SA-MI FI MIE INGERASUL MEU, SFANT PAZITOR! ( 3 metanii cu capul la pamant )
|