View Single Post
Vechi 27.03.2008, 08:55:25
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaB
Citat:
În prealabil postat de vsovi
nu vreau sa ma intinez judecand...
numai ca deja ai facut-o (chiar daca fara cuvinte)
cred ca e invers, eu am folosit cuvinte fara sa judec, ci amintind ca ei s-au facut eretici, pe cand dumneata chiar ca n-ai folosit cuvinte dar ai judecat... te iert draga MariaB, shi imi pare rau ca te-ai simtzit in necaz... dar orice om din necaz se roaga la Hristos sa-l scoata... iar voi ramanetzi baricadatzi in eres... poate ca nu va lasa ratziunea, shi intradevar e greu sa luptzi raztional, intzelept cu ratziunea, celor fara de ratziune care va tzin legatzi in mandria ratziunii voastre... ca oricum nu voi v-atzi facut eretici ci parintzii voshtrii... asha ca avetzi o scuza...

deci in textul de mai sus dumneata doar presupui o judecata dar judecata este aceasta, shi v-atzi judecat singuri atunci cand v-atzi facut eretici... deci cu ce v-am judecat eu? cu nimic, eu le-am aratat colegilor ortodocsi de pe forum, cui se cuvine a arata consideratzia lor, celor ce fac voile lui Dumnezeu, adica aproapelui/fratelui nostru mai horopsit... horo vine de la horor... caci asta sufera ortodoxii de la lume... dar nu filme ci realitatzi...9x???:(:(