View Single Post
Vechi 27.03.2008, 10:09:34
Leinarius Leinarius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2007
Implicit

Eu am auzit de la un parinte ca e bine pentru crestin sa nu se lupte cu dracii. Numele Mantuitorului si puterea Sfintei Cruci cu marirea ce o facem Sfintei Treimi, Dumnezeului Celui Mare este tot ce ne trebuie...

Pilda parintelui era asa: odata un frate calugar se lupta cu un drac, care voia sa ii intre in chilie si sa il tulbure, tinand cu putere usa chiliei, sa nu ii dea voie inauntru fratele chema numele Domnului: "Doamne Isuse, ajuta-mi mie!", iar cu cat zicea cu atat mai tare apasa si dracul din partea opusa... Vazand ca nu razbeste fratele a inceput a plange ca un copil si a strigat tare catre Domnul, din toata inima: "Ajuta-mi, Doamne Isuse Hristoase!" Si deindata a fugit demonul si Hristos s-a auzit zicand "Asa sa faci, cutare, din inima ta sa Ma chemi si voi fi acolo".

Asa ca v-as ruga sa luati aminte la pilda aceasta a acelui parinte, sa chemati Numele Domnului si sa va smeriti... Nu e bine sa ne semetim cu nimeni, nici cu satana si cu "ingerii" lui necurati... Hristos si Crucea Lui sunt izbavirea.
Reply With Quote