View Single Post
Vechi 27.03.2008, 13:43:57
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Fratilor crestini,
Daca nu va vine sa credeti in veridicitatea "Protocoalelor Inteleptilor Sionului" (pe care un tribunal elvetian le-a gasit ca fiind autentice in anul 1937), atunci cititi pe link-ul urmator o lucrare argumentata stiintific despre originile "nobile" ale actualilor evrei conspiratori, care de fapt sunt inruditi cu hunii (stramosii ungurilor) si intr-o masura mai mica cu turcii, neavand nicio legatura cu evreii biblici, cei ai Vechiului Testament, pe care, noi, crestinii, ii numin si sionisti.
Plstic, Arthur Koestler, unul dintre evreii khazari, ii denumea pe acestia "al 13-lea trib al lui Israel".
Iata link-ul catre lucrarea aceasta, care, iubiti crestini, va va lamuri, prin mila Domnului nostru Iisus Hristos, cine ne sunt adevaratii dusmani (prin necredinta lor manifesta):

http://bisericasecreta.files.wordpress.com/2007/09/1agzs47uw0mns.pdf

Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri.
----------------------------------------------------------------------------------------
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
Am "rasfoit" cartea de la link-ul indicat de tine, Razvan, si m-am cutremurat, pe de o parte, pentru ca ceea ce scrie ar putea fi adevarat, si pe de alta parte, ca, in necunostinta de cauza fiind, as putea sa iau drept adevarat plasmuirea unei minti, pusa sa ne manipuleze. Istoria Romaniei, in varianta de fata, aduce multe dezvaluiri. M-am uitat la numele scoase in relief si sunt putini din viata politica actuala, care lipsesc si care nu s-au manjit. Ma intreb daca aceasta carte nu este facuta ca propaganda tocmai pentru acestia, si drept sa-ti spun, nu oameni nepatati sau curati.
Este f important sa ne uitam cine scrie asa o carte si ale cui interese reprezinta.
Impletita cu istoria dintre cele doua Razboaie Mondiale, cartea capata veridicitate.
Mi-a atras atentia capitolul despre Petrache Lupu, ciobanul, pe care Duhul Sfant l-a facut sa vada, dar sa si prooroceasca. Iata una din proorociri ale lui Petrache Lupu: "Că va redeveni centrul spiritual al lumii ", dacă poporul se va pocăi. "Dacă ne pocăim, Moșul ne dă sănătate, ne dă grâu, ne dă porumb..."
Deci furtul a devenit o patima, cu care noi toti trebuie sa ne luptam, caci daca o invingem vom avea mare rasplata de la Dumnezeu.
De implicare masonilor in sfarsitul tragic al lui Eminescu, nu mai spun nimic; cititi singuri in capitolul 2.
Reply With Quote