Citat:
În prealabil postat de gpalama
Amice nu esti in toate mintile!!!
|
Acuma ma faci si nebun? Astea-s argumentele unora. Atata pot ei. In lipsa argumentelor, cand li se darama idolul te fac in toate felurile.
Citat:
Minti cu nerusinare si fabulezi.
|
Nu eu te-am mintit dragule. NASA si cei ce ti-au predat teoria cu pamantul sferic ce se roteste in jurul soarelui.
Citat:
Trucata este mintea ta ca nu mai percutezi si nu mai faci diferenta intre realitate...
|
Astea-s atacuri la persoana, le rabd, sunt obijnuit. M-am prins ce faci. Citesti ultimul rand si postezi. Ce rost are sa-ti dau atatea raspunsuri? Ce rost are dialogul cu domnia ta? Ai inceput sa scuipi invective ca psdistii foarte "ortodocsi" si citesti doar ultimul rand.
Citat:
Sunt sute de mii de poze cu pamantul.. sunt toate trucate??? Esti in toate mintile ? Tu intelegi ce spui? Esti caz de spitalul 9. Fabulezi ineptii care nu exista in reailtate. Asta este psihopatie..
|
Da dragul meu, toate sunt trucate. Iar ma faci nebun caci tu crezi in ele si eu nu. Eu nu cred in ele caci sunt realizate in fotoshop. Daca eu nu mint si tu crezi in minciuni eu sunt nebunul? Mai gandeste-te.
Citat:
Tu intelegi ca refuzi faptele, este este in realitate? Ca refuzi realitatea obiectiva?
|
Pai e invers. Tu refuzi sa crezi ca pozele sunt trucate. Nu exista poze cu pamantul glob. Nu exista decat poze facut pe inaltime in care se vede orizontul drept si in jos pamantul si marile plane. Restul sunt facute cu lentile ca sa te insele iar cele facute din spatiul extraterestru sunt trucate de NASA. Nu eu sunt nebunul ci tu nu esti informat.
Citat:
Pamantul este rotund daca pui mana pe el.
|
Pui mana pe o poza facuta in fotoshop? Te-au pacalit rau de tot. Degeaba ma faci pe mine nebun caci mai tarziu vei constata cine a fost fraierul, cine a crezut ca americanii au ajuns pe Luna, ca pamantul e sfera, ca forta centrifuga egaleaza gravitatia, ca e valabil BIGBANGul si milioanele de kilometri pana la stele, ca au trecut milioanele de ani de la scheletele dinozaurilor si asa mai departe.
Inainte sa postezi din nou ai urmarit filmul cu cele 200 de dovezi ca pamantul nu poate fi sfera? Ti-am dat un link. Sunt 200 de dovezi nu una. Desi cateva ar trebui sa te puna pe ganduri si sa nu mai crezi in minciuni. Nu e frumos sa crezi in minciuni... chiar daca multe sunt propagate de o lume intreaga.