View Single Post
Vechi 22.01.2021, 13:05:30
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Esti sectar ordinar care nu mai are capacitate logica.
Vrei sa-ti dau numarul de telefon de la preotii Bisericii Ortodoxe la care ma spovedesc? Vrei sa-l suni pe preasfințitul Andrei mitropolitul Clujului ca sa-ti confirme de care parohie apartin? Faci afirmații calomnioase crezand ca pot tine de argument. Nu merge ca in vremea comunismului cu denigrari si atac la persoana si fabricat de lucruri compromitatoare ca sa elimini incomozii sistemului. Aici dialogam frateste, curat, sanatos spre luminarea mintii si sufletului. Nu poti pricepe ca NU SUNT sectant ci sunt un crestin ortodox ordinar, adica un ortodox oarecare fara functii si fara pretentii.

Citat:
Nu ai ancorat nimic din ce ai spus in ce zice Biserica.
Inseamna ca tu nu cunosti ce sustine si ce crede Biserica Ortodoxa a carui cap e Domnul Hristos. Ai citit Scriptura, Facerea, Noe, Iov, Evangheliile, Apocalipsa? Eu am citit si am si inteles ce scrie acolo prin mila lui Dumnezeu care are rabdare cu pacatosii ca mine.

Citat:
Nu ai adus o fotografie reala o dovada factuala.
Nu am ce dovedi instantei inchizitoriale de parca as gresi cu ceva si ar trebui sa-mi dovedesc nevinovatia. Eu imi exprim Credinta, vorbesc cautand sa spun Adevarul. Tu ar trebui sa dovedesti ca pamantul e sferic. Tu ar trebui sa aduci poze. Ca Pamantul si Marile sunt stationare, fixe, asezate pe Întaritura Pamantului si ca Soarele si Luna merg pe deasupra o vede oricine. Tu ai nevoie de poza ca sa-ti dai seama de ceea ce vezi? Doar daca-ti da voie americanii sau universitatile eretice sau ateiste poti marturisi ceea ce vezi cand umblii prin natura? Nu e nevoie de nicio poza ca sa-ti dai seama de ceea ce vezi. Nu e nevoie de nicio aprobare pentru a marturisi Adevarul. Daca tu crezi altceva decat e scris in Scripturi si decat vezi si auzi cu proprii tai ochi si cu pripriile tale urechi atunci tu ar trebui sa aduci dovezi care sa-ti sprijine teoria pamantului sferic. Ati luat moda de la procurorii de azi, eu trebuie sa demonstrez ca sunt nevinovat. Oare nu cel ce acuza si nu crede Adevarului, ce calca demnitatea divino-umana, nu el ar trebui sa aduca probe, dovezi? Oare nu inchizitia ar trebui sa aduca dovezi daca a venit cu teoria pamantului sferic? Eu nu sustin teoria pamantului sferic eu sustin Scripturile si Teoria MEA PacMan3D-nD care confirma ca sustin Scripturile caci ce sustin in teorie e similar cu ceea se intelege din scripturi, adica sustin ADEVARUL. Cel ce minte si contesta Scriptura trebuie sa aduca dovezi daca are o teorie ce contrazice Scriptura nu eu.

Citat:
Plimba-te in alta parte cu prostii din astea...
Care-s prostiile astea? Despre ce prostii vorbesti? Bolduieste-le, arata-le, exemplifica-le! Arunci asa cu calomnii crezandu-te cel mai tare din parcare. Ti-a spus poporul roman ortodox ca cine sapa groapa altuia el cade in ea. Si tare vei suferi cand vei constata ca prostia va fi scrisa in dreptul altuia, nicidecum in dreptul meu. Eu stiu ce scriu, stiu ce vorbesc, stiu ce sustin si nu gresesc asa ca nu ma sperie disperarea si panica ta vazand ca se darama teoria pamantului sferic. De cine te temi atat de rau incat emiti atatea minciuni despre mine la fiecare propozitie?

Citat:
Nu ai capactitate de ratiune suficient. Vorbesti numai prostii.
Uite o mostra de ceva ce te reprezinta pe tine. Esti frustrat si crezi ca ma vei frustra daca ma jignesti. Pe tine te reprezinta ca scrii nu pe mine, tu spui asta nu eu deci pe tine ar trebui sa te frustreze pentru ca nu poti dialoga frumos, crestineste, cinstit. Sigur ca pentru unii ceea ce este scris in Scripturi sau ce marturisesc ortodocsii sunt prostii. Ereticii invart mereu cu mandrie rationalitatea, noi ortodocsii suntem Duhovnicesti.

Citat:
Ocolesti subiectul si eviti raspunsul direct la intrebare.
Asta susti tu caci astepti sa-ti dau dreptate mintind. Daca nu o fac susti ca ocolesc raspunsul cand defapt ti-am dat tone de text cu raspunsuri foarte clare la fiecare propozitie, la fiecare cuvant.

Citat:
Simplu, strategie sectara DE EVITARE A CONFRUNTARII DE ARGUMENT.
Ti se pare ca te evit? Ti se pare ca evit sa-ti raspund? Nu pricepi ca nu evit discutia din moment ce discut la nesfarsit cu oricine pe acest subiect caci sunt in tema, cunosc Adevarul, nu ma poate intoarce nimeni ca pe prost, ca pe naiv. NU MA MAI FA SECTAR! Sunt crestin, sunt ortodox! Iar minciunile afirmate despre interlocutor nu pot sa tina de argument pe subiect. Eu sunt ortodoxul veritabil care sustine Scripturile nu tu. Tu esti cel ce eviti dovezile, raspunsurile, discutia cerand sa fac afirmatii mincinoase pe care le astepti dumneata caci altfel susti ca evit raspunsul.

Raspunsul e clar: Pamantul nu e sferic, Pamamntul nu e o planeta, Pamantul nu se roteste in jurul Soarelui si nici in jurul axei Sale. Dovediti voi teoria voastra aberanta. Scriptura nu sustine asa ceva caci ai fi gasit scris ceva de genul la Facerea: ”Domnul a zis sa se invarta Pamantul in jurul Soarelui si a pus pe Cer Luminatorul Cel Mare si Luminatorul cel Mic (Soarele si Luna) si globul de pamant cu marile care s-au adunat ca sa se invarta Pamantul in jurul Soarelui si in jurul axei Sale. Si asa a fost si a fost o seara si o dimineata ziua 3-a” NU ESTE SCRIS asa ceva in scripturi. Deci voi care sustineti minciuna ar trebui sa veniti cu probe, cu dovezi, voi ar trebui sa nu evitati raspunsul.

Defapt eu va cer probe si voi n-aveti cum sa le aduceti si evitati raspunsul caci eu sunt ortodoxul si eu sustin scriptura si voi sunteti lupii sectanti si eretici imbracati in haine de oi ortodoxe. N-am dreptate?

Citat:
Nu prea esti plimbat in discutiile cu sectarii, esti sectar de la o posta.
Ii spui omului o data ca nu esti sectar ci ORTODOX, ii spui de doua ori, ii spui de o mie de ori. Pai daca tu vrei sa ma crezi sectar in ciuda faptului ca voi ca americanii sectari si ca occidentalii eretici sustineti teoria pamantul sferic si heliocentrismul si alte absurditati atunci n-ai decat. Deci folosesti formula hotul striga hotii! Am vazut la politicieni chestia asta pana mi s-a acrit. Dar sa o vad si la un coleg de forum ortodox mi se pare jenant. Trebuia sa fi invatat pana acum ceva de la Dumnezeu ca sa ai un comportament cat de cat serios, fratesc, cinstit. Unde nu e nici Dumnezeu nu cere, deci te primesc asa cum esti caci si noi am fost robi... pacatului.

Vad ca persisti in a ma provoca. Nu servesc.

Deci care sunt probele ca pamantul e sferic si arata-mi unde sustine scriptura teoriile sectantilor si ereticilor despre rotatia pamantului in jurul axei sale si in jurul soarelui. Te rog revino la subiect!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 22.01.2021 at 13:17:26.