View Single Post
Vechi 22.01.2021, 16:05:17
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Dragule poti sa te spovedesti la toti preasfintitii. Si le-ai spus si lor elucubratia ta ????
Cine te crezi? Nu crezi in Taina Pocaintei? E suficient sa te spovedesti unui preot ortodox.

Citat:
Pentru ca este pacat mare impotriva Creatorului.
E pacat sa spui Adevarul? Nu cumva din Tatal purcede? Nu cumva Hristos a venit sa marturiseasca Adevarul? Ma mir din ce in ce mai mult de ce perle esti in stare sa scoti din tine.

Citat:
Ia vezi si tu ce iti zice preasfintitul cand te apuci dupa capul tau si talcuiesti enormitati.
Arata-mi talcuirile, arata-mi enormitatile din talcuiri! Arunci cu amenintari, friguri si fum negru, toxic.

Citat:
Nu ti-a dat canon pana acum? Zi-i la fel ca ai pacatuit si ai dus si pe altii in greseala.
Pe cine am dus? Care e gresala? Arunci cu fumigene. A sustine si a marturisi Scripturile si Adevarul si a emite Teorii in sensul asta nu e o gresala! In ce intuneric traiti voi acolo la voi daca sunteti exact pe invers?

Citat:
Vezi ca este pacat mare impotriva Duhului Sfant sa afirmi prostii enormitati si sa duci pe altii in greseala.
Care e gresala, care sunt prostiile? Fumigene toxice! Oare nu voi (ereticii, sectantii, masonii, ateii, paganii, oamenii lumesti) sustineti teorii ce contrazic Scripturile si Ortodoxia? Nu tu vii cu animatii si cu poze editate pe calculator?

Citat:
Ai marturisit asta duhvonicului tau???? El ce ti-a spus? Ai binecuvantare de la Preasfintit sa produci enormitati din astea??
Ce sa mai discutam cand iti permiti sa-ti bati joc de inaltii ierarhi ai Ortodoxiei Romane. Am zis ca ma spovedesc la preotii din parohia de care apartin nu la Preasfintitul Andrei. Tu intelegi asa ca la voi, eu zic una, tu intelegi alta, asa ca la voi, exact invers.

Citat:

Eu ti-am adus 1 singura poza cu pamantul rotund cum ai cerut. Vezi mai sus in post. Tu de ce nu aduci 1 singura poza?
Nu ti-am cerut dovezi ci am zis ca voi ar trebui sa dovediti, voi cei cu tot felul de teorii ce contrazic scripturile. Nu-ti dai seama ca poza e un Fake, un bullshit? Daca vrei dovezi, care-mi dovezi pe textul teoriilor mele.

Citat:
Du-te degraba si te marturiseste si apoi vino si te pocaieste aici ca te primim, primim si oile care au innebunit pe drum de la diavol... numai sa se pocaiesca.
Am mai vazut asta in Scripturi si Evanghelii cand ”dreptii” au omorat pe toti martirii bisericii cerandu-li-se ca ei se pocaiasca si sa se supuna adica sa minta si am vazut si la comunisti in beciurile securitatii cum le cereau ortodocsilor sa se pocaiasca sub amenintarea nebuniei si a socurilor electrice sau sub amenintarea ca-i duce la canal sau ca-i executa sau ca-i bate de raman cu sechele. Unii vorbesc de diavol fara sa se priveasca in oglinda. Am mai vazut filmul asta prost in care sfintii si martirii ortodoxiei ar trebui sa se pocaiasca si sa se inchine la pamantul sferic, la sfanta inchizitie. Din pacate sunteti pe invers acolo la voi, e panica, sminteala si tulburare. E culmea sa credeti ca tot eu ar trebui sa ma pocaiesc, ca eu gresesc. Pai eu ma pocaiesc mereu de pacatele mele dar ma pocaiesc corect ca sa ma indrept si nu ma pocaisec pe invers ca sectarii doar la botez sau ca raspopitii care emit apoi teorii si idealuri ateiste, comuniste, lumesti vrand sa rastoarne guverne si sa stapaneasca ei lumea.

Citat:
Hai fuguta la preasfinti sa-ti scoata gargaunii din cap sa iti spuna ca este invatatura impotriva Bisericii.
Care e invatatura impotriva bisericii: Sfanta Scriptura? Facerea? Evangheliile? Apocalipsa? Despre ce vorbesti? Ce te-am invatat eu impotriva ortodoxiei? Ai citit Teoria PacMan3D-nD? Cu ce nu esti de acord? Vorbesti si calomniezi mereu ca sa provoci. Esti clar un provocator. Altfel nu ti-ai permite sa hulesti preasfintitii. Provocare dupa provocare, scandal dupa scandal si apoi cerere de excludere la admin ca cica eu te jignesc si te acuz sau ca lezez ortodoxia. Eu te iert si te rabd si ma rog pentru tine. Ma rog sa intre lumina Cuvantului in beciul securitatii inchizitoriale in care te-ai infundat. Nu ma tem de comportamentul nedrept al falsilor ortodocsi.

Citat:
Pentru ca aduci mare sminteala ni Biserica si rupere si schisma si la fel tulburare prin tot felul de gargauni din astia saditi de diavol.
Exact asa l-au acuzat si pe Domnul Iisus Hristos dupa care L-au batjocurit si rastignit. Strigau iudeii intelesi cu mai ”marii”: ”Face sminteala, face dezbinare in popor, strica templul, strica legea si proorocii, e prietenul desfranatelor si al strainilor, scoate dracii cu belzebul! etc.” Aceiasi provocatori, aceiasi calomniatori, iata ca se repeta istoria chiar si pe acest fir de discutie. Mie-mi convine sa fiu martirizat de domnia ta insa tu vei ajunge impreuna cu irozii, cu ana si caiafa, acolo unde este frigul si scrasnirea dintilor. Nu mi-e frica de amenintarile onora venite din inversare, din noaptea mintii, din slujirea la idoli.

Citat:
Probleme sunt spuse mai sus - observabilitate directa, probe stiintifice, aplicatii pe baza acestora. Am adus si o poza.
Macar tu pricepi ce scrii? Probe sau problemele?
Ce poza ai adus? Nu vrei sa crezi ca e trucata? Nu stiai ca e de rau sa ajungi atat de naiv, (nu vreau sa te jignesc,) incat sa crezi in poze trucate?
Citat:
Din pacate tu doar dai vorbe si referinte pe coclauri in loc sa aduci o poza.
Poza mea apare firesc in mintea celui ce citeste TeoriaPacMan3D-nD. Referitor la teoria asta a mea cere-mi probe, daca ai neclaritati.

Citat:
Este zero argumetnatia ta cat timp nu ai pus o poza cum am pus si eu.
Poza ta e trucata. Nu exista niciun glob! Ce sustii e contrar Scripturii iar probele sunt Fake! Sunt reeditate pe calculator ca sa se vada curbura si ca pamantul e glob ca sa zici ca te minte Biblia si sa lepezi Ortodoxia.

Citat:
Sa ne zici si nou ce iti zice si duhovnicul si preasfintitul despre gargaunii tai... Daca ai puterea si curajul sa faci asa ceva.
Nu cred ca e cazul sa-ti bati joc de preotii duhovnici si de Preasfintitul Andrei.

Citat:
Vezi, asa face diavolul cum a facut cu tine si cu religiile. Ii da unuia mai nebun in cap ca pamantul e plat si merge ala de nebun toata lumea sa spuna asta. Si prosteste cativa si apoi se transforma prostia in adevar in ... adevar. Si merge lumea proasta dupa 1-2 din astia pana la capatul pamantului.
Nu sustin teoria pamant plat, farfurie, moneda. Tu spui ca sustin asa ceva. Eu sustin teoria PacMan3D-nD care confirma si sustine Scriptura.
Ma, tu chiar nu vezi ca lumea e prostita de teoria pamantului sferic? Nu vezi din ce spui tu ca pe voi insiva va acuzati? Nu vezi ca voi sunteti cei ce ati umplut toata lumea cu teoriile astea absurde de nu te mai crede nimeni cand marturisesti Adevarul? Nu voi v-ati luat dupa sectanti si dupa eretici, dupa atei, dupa pagani, ca sa desfranati dupa idolii lor? Cum poti sa nu-ti dai seama ca tu esti cel ce sustii ca pamantul e sfera si ca tu aduci si poze? Iar a socoti ca pamantul e sferic e contrar Scripturii! Darmite sa mai sustii ca se invarte in jurul axei sale, ca se invarte in jurul soarelui sau ca BigBangul e creatorul Creatiei si tot felul de alte minciuni si absurditati. Deci tu esti cel ce sustine ceea ce sustine toata lumea in cotra Scripturilor si in contra Adevarului. Hristos a poruncit: ”Biruiti lumea!.. caci Eu am biruit lumea”.
Citat:
POCAIESTE-TE CA ADUCI TULBURARE SI SMINTEALA!!! Ia povata de la preoti si de la preasfintit ca prea multa tulburare aduci. Si asta este lucrare de la diavol amice.
Nu eu aduc tulburare si nici sminteala ci se tulbura si se smintesc doar cei ce sunt tulburati si smintiti de toate teoriile si minciunile lumii. Daca tu ai adoptat teoriile lor smintite inseamna ca te tulbura Adevarul si arunci vina pe mine ca sa ma pocaiesc eu cand cel ce ar trebui sa se pocaiasca esti chiar dumneata. Postarile domniei tale dovedesc tulburare si sminteala prin toate calomniile, amenintarile, atacurile la persoana, acuzatiile si diagnosticele puse mie si culmea toate sunt pentru apararea linistii din sanul ”ortodoxiei” caci bineinteles, tu esti sanul ortodoxiei care s-a tulburat. Pai daca te-ai tulburat de teoria PacMan3D-nD, ramai cu teoria ta. Nu te condamn ci aici discutam frateste.

Citat:
Vezi ca te poarta dracul in spinare pe tot felul de coclauri...
Vorba asta nepotrivita o poti spune evantual unui calugar ce ar trebui sa nu paraseasca chilia. Cand spui asa ceva unui mierean dovedesti ca incurci borcanele.

Citat:
Ai citit scriptura? Dar pe sfintii parinti si pe teologii de azi i-ai citit? Pentru ca acesstia iti spun ce este acolo - degeaba ai citit daca nu ai pregatire teologica si nu stii ce este acolo.\
Am cititi si ce spun sfintii Parinti ai Crestinatatii si ai Ortodoxiei inclusiv pe cei de azi. Nu ma poti speria caci am citit si in cunostiinta de cauza sustin teoria PacMan3D-nD (dupa Hristos si conform scripturilor.)
Citat:
ESTI SECTAR - AI DUH SECTAR. Degeaba te numesti ortodox daca procedezi ca un sectar.
Nu am niciun duh sectar. Sectarii, masonii si ereticii sustin ceea ce sustii si dumneata ca pamantul e sfera, ca e valabila teoria pamantului sfera care se roteste in jurul axei sale si a soarelui, ca sunt valabile distantele de milioane de km pana la stele, ca stelel sunt sori, ca sunt valabile datarile cu carbon 14 incat scheletele sunt vechi de milioane de ani, ca exista evolutie, ca ne tragem din maimute si tot felul de alte teorii.

Deci ma confunzi si ai inversare pe sistem pana spre noaptea mintii. Voi sunteti cei ce ar trebui sa va pocaiti, voi cei ce creati sminteala, tulburare nevrand sa Credeti ca sa sustineti toate teoriile false ale lumii.

Nu ma poti compromite! Nu ma las compromis!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 22.01.2021 at 16:07:34.