View Single Post
Vechi 24.01.2021, 04:25:03
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Nu poti sa urmaresti un fir logic, asta este problema ta.
Nu reusestsi sa urmaresti 2 propozitii legate intre ele logic.
Si de aceea nu reusesti nici sa urmaresti ce spun eu nici sa construiesti logic ceva din partea ta.

Eu nu rastalmacesc absolut nimic o dai in conspirationism negationism si abureli identic dupa tipologia sectara prin care pamantul ajunge plat.

Am scris cuvintele tale si am judecat corect - am folosit cuvintele tale si nu am iesit din ele... ce este rastalmacire - termin-o cu victimizarea, ar trebui sa judeci intai rational ca sa poti purta o astfel de discutie.

Iti sugerez sa iei binecuvantare pentru initiativa ta, este INAFARA BISERICII.

Si iti sugerez sa te POCAIESTI pentru ca astfel de initiative te scot din biserica..

Si sa iti ceri si scuze pe forum pentru tulburarea pe care o aduci si prin care scoti si pe altii din Biserica..

Iti sugerez sa te povatuiesti cu PREOTII BISERICII pentru aceasta INOVATIE MILENARISTA, inovatie de la sfarsitul veacurilor de tipul ciupercilor otravitoare.
Multumesc pentru sfaturi. Multumesc si pentru faptul ca incerci sa-mi gasesti erorile de logica, neputintele si ca-mi porti de grija.

Nu stiu de ce crezi ca Teoria PacMan3D-nD e falsa si e de la diavol, de la sectari sau de la erettici si in acelasi timp crezi ca teoria geocentrica sau heliocentrica e de la Dumnezeu si de la ortodoxie. Ai gasit undeva scris in scripturi despre geocentrism sau heliocentrism? Astea sunt teorii false scrise de oamenii pagani din vechime si innoite si adoptate de lumea moderna. Nu au corespondenta in textele Biblice si nici in realitate. Teoria PacMan3D are corespondenta cu Scriptura si cu realitatea. De ce ar fi de la diavol daca ar marturisi ceva mai aproape de Adevar? Nu e de la diavol ci e o teorie posibila intre atatea teorii false. Eu cred ca a mea e mai valabila decat a altora. Tu crezi invers. Tu crezi ca teoriile geocentriste si heliocentriste sunt mai reale. Nu stiu de ce esti asa de panicat pentru soarta mea. Ce pierzi, ce ti s-ar darama daca ai crede in teoria mea? Ai impresia ca daca ai crede in teoria mea si nu ai mai crede in teoriile lumii o sa fi dat afara din Biserica Ortodoxa? Pai daca nu te da afara daca ai invatat si ai crezut toate teoriile din materiile de la scoala pline de idei stiintifice ateiste, pagane si eretice, de ce te temi ca vei fi dat afara daca vei crede in ceva ce este perfect ortodox si e conform Scripturii? Citeste Facerea si Teoria PacMan3D-nD si spune-mi daca nu ai priceput mai bine textul Scripturii. De exemplu eu asa inteleg si cred ca avem o creatie de la Dumnezeu ca in teoria PacMan3D-nD. Sunt sigur.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 24.01.2021 at 04:31:21.