View Single Post
Vechi 28.01.2021, 14:45:35
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Am pus un paragraf de 6-7 linii foarte lungi.
Daca nu poti revedea postarile tale atunci te rog cerceteaza.
Ai intrat pe linkul pe care ti l-am dat ? Daca nu, atunci intra aici si te lamureste si dati seama ca minti si ca nu stii ce vorbesti si ce faci!

Citat:
A pretinde ca un astfel de paragraf este scos din context este paranoia.
Era o simpla fraza terminata cu punct pe care am bolduit-o cand ti-am atras atentia ca nu am spus prostii ca ai scos din context!!!!

Citat:
Nu are sens sa pun un post intreg de zeci de linii. Am pus un paragraf intreg.
Ai pus o propozitie mai lunga-fraza, restul am completat eu cand am citat postarea nu ca sa te scot ca nu stii ce faci si ce vorbesti ci ca sa poata intelege cei ce urmaresc discutia ca sa inteleaga mai bine ce am vrut sa spun in concluzie. Nu ai remarcat asta si ti-ai batut joc de mine sustinand ca nu ai scos din context pantru ca dumneata ai crezut ca ai dat tot citatul. Eu l-am completat pentru ca dumneata dand o propozitie ai scos din context concluzia care nu era completa si nu ai dat nici ce se intelege din textul la care se referea concluzia.

Citat:
Daca nu esti capabil sa iti organizezi corect intr-un paragraf complet ideile este problema ta.

Un paragraf de asta este o unitate distincta pentru ca rste cat de cat cimolet.
Era un paragraf concluziv din 2 sau 3 fraze. Folosind numai una se putea crea neclaritate si asta a fost scopul citarii tale trunchiate. Da-i pace.

Citat:
Am folosit un paragraf si nu o fraza din acesta.
Ai intrat pe link sa te convingi? E postarea ta! Mai sus e linkul!

Citat:
Ce spui tu nu are sens. A cita un paragraf intreg este si normal.si de bun simt si complet. Invata sa scrii intai si apoi acuza problema nu este la mine nicidecum.
Sigur ca este de bun simt sa citezi suficient pentru un inteles corect, asa este, doar ca dumneata nu ai citat un paragraf ci eu am completat citarea ta in postarea mea!

Citat:
Iar te victimizezi fara sa dtii un minim de bun simt asupra.abordarii proboemeinrespective.
Nu ma victimizez ci raspund unor acuzatii. E un drept la replica, la lamurire.

Citat:
Daca iti citez toata opera dupa asta umbli imprsstiat prin decor si nu mai esti atent la nimic in fata ta.
Nu dragul meu, ci citand o fraza-propozitie dintro concluzie de 3 fraze ai sustinut ca e ceva de neinteles si ti-am raspuns ca de aia e de neinteles ca ai trunchiat concluzia caci fraza incepea cu un DECI si paragraful avea 3 fraze.

Citat:
De fiecare data ti-am dat citate si paragrafe intregi nerupte.

Invata sa svrii si nubte mai victimiza
E un sfat bun sa nu ma victimizez. Ok, nu ma victimizez. Dar sa-mi spui sa invat sa scriu in timp ce dumneata scri de abea pot oamenii intelege ce vrei sa spui, asta e ridicol, e o superioritate profesorala si o acuzare absurda, e ca si cum un om ce nu respecta regulile de scriere sau nu stie folosi regulile gramaticale ale limbii si care incurca litere si lipeste cuvinte fara sa fie atent si fara sa-i pese de cititori vine si iti cere sa inveti sa scrii si sa citesti daca vrei sa stai de vorba cu el. E o gluma trista.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote