View Single Post
Vechi 28.01.2021, 18:18:00
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Esti cumplit de absurd. Nu ti-am repetat ca nu sustin teoria pamantului plat ca o farfurie-moneda? Tu esti cel nu ai capacitatea sa pricepi ca eu nu sustin teoriile false ale lumii pamant-plat-farfurie-moneda versus pamant sferic-bila-heliocentrism. NU SUSTIN! Inceteaza sa minti afirmand ca eu fac propuneri indecente sau ca as sustine teoria pamantului plat!
Ti-ai sustinut mare si tare ca pamantul este plat farfurie moneda zeci de posturi.

Te-ai apucat sa si minti acum? Vezi afirmatiile tale de mai jos amice...

Citat:

Deci Pământul nu este nici plat nici glob ci într-un spaČ›iu finit este o suprafaČ›ă a unui nivel gros spre care cade apa din ambele sensuri de la o înălČ›ime maximă finită. Odată trecută bariera înălČ›imii maxime finite de la care cad apa Č™i corpurile se iese din stratul din proximitatea pământului Č™i mărilor Č™i se ajunge în zona de imponderabilitate, în stratul în care apa Č™i corpurile se miČ™că liber în Cer fără a fi supuse atracČ›iei între ele sau atracČ›iei ”gravitaČ›iei” respectiv căderii accelerate pe pământ. Există însă forČ›e electromagnetice care fac să existe cicluri repetabile ale miČ™căriilor soarelui, lunii Č™i a stelelor existând atracČ›ii Č™i respingeri.

Iar teoria Pământului plat aČ™a ca o farfurie-planetă e Č™i mai absurdă. Au fost expediČ›ii în Antarctica Č™i e la fel ca la polul nord, poČ›i trece peste Antarctica cu Avionul însă e adevărat că suprafaČ›a pământului e plată.

Ti-am dat niste experimente simple practice, empirice care pot dovedi indubitabil ca teoriile lumii sunt false. Folosind giroscopul la pol sau intrun avion supersonic poti dovedi ca pamantul si marile se afla pe o suprafata plana intrun plan al unei creatii finite care din pricina finitatii are proprietati matematico-fizice particulare.

Uite aici cum se vede de sus. E clar plat.

Asta spun, nu este nici sfera si nici farfurie plata ci Creatia este conform scripturilor ca in teoria PacMan3D-nD. Nu stiu daca ai citit-o. Iar faci o afirmatie de parca eu n-as sti despre ce discutam aici. Cum poti face astfel de afirmatii? Ti se pare ca nu stiu care este subiectul firului de discutie? Cum poti sa afirmi asa ceva? Cum ai realizat tu ca n-as sti despre ce scriu, ca nu stiu despre ce e subiectul? Nu ti se pare ca defapt tu esti cel care nu ai habar despre ce vorbesti? Eu as vrea sa ma fac ca nu vad ca sa nu te jignesc dar tu persisti practic in astfel de afirmatii din care rezulta ca nu ai citi sau nu ai inteles nimic din ce am scris eu sau ce e scris in scripturi la Facerea.

Astae sunt posturile tale din threadul pentru pamant plat - se gasesc foarte usor cautand cuvantul plat cand il folosesti.[/b][/u]

Last edited by gpalama; 28.01.2021 at 19:16:31.
Reply With Quote