Citat:
În prealabil postat de gpalama
Draga domnule, pai fraza asta este de sine statatoare si este complet independenta. Ai pus proprietati directe care nu au nevoie de explicatii.
|
Era o concluzie de 3 fraze ale unui text anterior mai lung. Prima fraza incepea cu DECI si adaugand la citarea ta si celelalte doua fraze pentru cititori defapt ti-am dat dreptate ca nu era prea clar la ce se refereau unii termeni "din ambele sensuri si inaltime maxima". Pentru o intelegere corecta era nevoie de celelalte doua fraze ale concluziei.
Citat:
Este foarte greu de sustinut ce spui tu, ca te-am citat gresit. Mai degraba esti tu confuz in exprimare si nu stii sa te exprimi corect. De aici ai si nevoie de zeci de fraze ca sa exprimi ca pamantul este plat... lol ???
|
Nu am sustinut ca ai citat gresit ci trunchiat pentru ca cu viclenie prin extrapolare sa demonstrezi ca teoria e confuza si ca e scrisa de un om confuz care nici el nu intelege ce scrie. Acum, desi ti-am dovedit cine e confuzul, contrazici evidenta si sustii ca nu tu ci eu sunt confuz ca nu stiu sa ma exprim si ca am nevoie de multe fraze pentru a exprima ceva simplu: ca pamantul e plat. Cum crezi ca as dori sa exprim faptul ca pamantul e plat din moment ce eu nu sunt de partea niciunei tabere in razboiul bila-versus-plat ci sustin TeoriaPacMan3D? Prin faptul ca tot repeti ca sustin altceva fata de ceea ce sustin dupa ce ti-am repetat de foarte multe ori te dovedesi a fi confuz sau viclean si provocator vrand sa frustrezi si sa prostesti in fata cititorii sa te creada pe cuvant de onoare ce spui in ciuda postarilor ce se pot citi din care se vede ca am declarat in repetate randuri ca nu sunt adeptul teoriilor pamant-moneda-farfurie zburatoare printre stele si nici bila-sfera-planeta.
Citat:
Nu e scos nimic din context, am vrut sa subliniez un punct specific.
|
Ai vrut sa subliniezi ca nu se intelege clar si ca nici eu nu inteleg ce scriu si extrapoland ai vrut sa demonstrezi prin scoaterea unei fraze din concluzia cu trei fraze ca nu se poate intelege ce sustin in fraza citata si extrapoland la toata concluzia si la toata teoria sa demonstrezi ca e o teorie confuziva scrisa de un om confuz. De aceea am reactionat pe baza unui drept la replica dandu-ti dreptate ca fraza citata nu e suficient de clara si tocmai de aceea am adaugat inca 2 fraze pentru a se putea citi concluzia completa cu 3 fraze reprosandu-ti ca ai scos fraza din context-concluzie ca sa-ti demonstrezi cu viclenie afirmatiile cu valoare de barfa, calomnie si denigrare. (Nu ma victimizez)
Citat:
Si toate textele tale sunt date in paragrafe amice... nu cred ca poti sa alegi o situatie si sa o generalizezi. Amice, despre ce vorbesti!!!
|
Un om ce se stie exprima nu confunda semnele de strigare cu semnele de intrebare, probabil voiai sa scrii "Amice, despre ce vorbesti
?!!"
Poti cita cum vrei si cat vrei, un cuvant, o litera daca vrei si nu generalizez situatia, insa daca pe baza unui citat vrei sa incerci sa demonstrezi cu viclenie ceva am un drept la replica sa pot arata tie si altora ca vrei sa inseli.