Citat:
În prealabil postat de gpalama
Lol ??? Nu poti sa raspunzi la nici una, iti gasesti scuze ieftine... c a de obicei.  Deja-vu?
Nu imi faci mie nici o favoare, iti faci tie cand raspunzi, tu esti cel care castiga.
Eu te ajut pe tine nu tu pe mine... Intelege asta, tu nu cunosti dogma ortodoxa si nu stii in ce pozitie grava esti.
Ce fac este sa iti intind o mana de ajutor pe care din ce vad nu te intereseaza... nu vrei sa asculti nimic.
Ce poti sa zici si tu cand esti in offside la toate intrebarile? Ca nu poti sa raspunzi :) ? Evident ca o dai pe scuze.
Nu raspunde, nu am nevoie de raspunsurile tale, sunt doar problematizari care trebuie sa ramana pe viitor pe forum pentru cine mai cauta pe aici.. sa stie de unde sa apuce problema.
Tu ti-ai facut ce trebuia sa faci ti-ai dat arama pe fata, nu ai raspuns la nimic, tipic, comportament obisnuit, trebuie sa ramana si lipsa asta de raspuns detaliat ca o confirmare ca toti cei care se duc la secte nu pot sa raspunda, evita raspunsurile si sunt inafara Bisericii, pe care o recunosc, cand evita raspunsurile grele, de ce citesc carti sectare, de ce frecventeaza organizatii condamnate de Biserica, de ce sunt inafara dogmei ortodoxe...
|
Citat:
Citat:
În prealabil postat de gpalama
Citat:Ori tu deschizi discutia despre:
1. Citirea de alte carti.
|
Oare nu tu ai deschis discutia asta legandu-te de semnatura mea? Nu tu ai gasit ca argument orice pentru ca sa-mi spulberi teoria PacMan3D-nD? Acuma sustii ca eu am deschis sdiscutia? Esti mitoman de profesie. Eu ti-am cerut sa nu incurcam lucrurile si daca vrei sa discutam pe subiectul asta ti-am cerut sa deschizi un nou fir de discutie si discutam.
Tu nu vrei sa discutam, tu esti crud, executi, batjocuresti si te comporti ca un huligan terorist! Asta nu te dovedeste de ortodox si nu te sustine in afirmatii ca ai vorbi in numele BOR sau a ortodoxiei. Stii si tu de condamnarea si de circulara din BOR de parca eu n-as stii. Cu toate astea continui sa cred pentru ca stiu unde se afla Adevarul si Credinta, dreptatea. Au osandit si au murit. Stii ce a patit ierarhul locului care i-a blestemat socotindu-i secta? I s-a intors blestemul in cap si si-a pierdut piciorul si a murit. Nu Dumnezeu a facut asta ci blestemul sau, pacatul sau, nu l-a iertat si fratii s-au dus la el sa-l ierte pe patul de suferinta . N-a stiut ce face, deci nu e de joaca si de aceea te rog sa nu te hazardezi in afirmatii caci nu vreau sa te ajut s-o patesti. Trebuie sa ma gandesc ca esti un frate ortodox care ai terminat teologia si nestiind ce faci ai s-o patesti de la pacatele tale si de la hulelele tale, nu de la altcineva si la pacatele astea mari pe care nu le vei spovedi nu-ti va pune nimeni pile si te vor spulbera consecintele, pacatele. Drebuie sa intelegi, sa fi constient, sa-ti dai seama ca daca unui inalt ierarh i s-a intamplat sa fie spulberat de propriile fapte rele si blesteme si afirmatii de secta si n-a avut pile si n-a scapat atunci pe tine te vor manca pacatele tale cu fulgi cu tot spre bucuria scarboasa a duhurilor rele care te ajuta sa te sinucizi cu frenezie si cearta distractiva.
Te rog, nu vreau sa te folosesti de mine sa-ti faci singur rau.
Opreste-te din cearta si daca esti interesat deschide al post si pune intrebari tinand seama de pericole!
Dovedesti acelasi stil iresponsabil. Ti-am zis ca daca vrei sa discutam pe subiectul asta te rog sa deschizi tu un nou fir de discutie si acolo sa ma intrebi ce vrei tinand seama de pericole si de faptul ca ne aflam pe un forum ortodox. Ok? Hai ca poti, reformuleaza cate intrebari vrei si discutam, daca poti fi serios. Altfel n-are rost. Aici subiectul e altul.
Cum sa evit sa raspund cand am sute de postari pe alte fire de discutie. Crezi ca esti primul care ma iei la intrebari si ma osandesti la infinit? Cauta postari mai vechi legate de cele 7 Trambite sau cauta postarile lui vsovi, vsovivi sau vsovivi sau Trimisul, vei vedea ca am raspuns mereu tuturor.
Tu ai o viclenie, repeti mereu intrebari si sustii ca nu-ti raspund si apui zici iata evita sa raspunda asa ca sectantii. Esti penibil. Toata lumea poate cauta si gasi toate raspunsurile date in ultimii 15 ani aici pe forum.