Citat:
În prealabil postat de Moroco
@Petru7, eu nu ma cert, eu dialoghez in duh ortodox.
@gpalama, @Petru7
Va rog sa va opriti si sa reveniti la teoria PACMAN3d-nd.
|
Dacă tu zici.....
Am observat că și tu îl înfierai pe ici pe colo când îi răspundeai iar asta înseamna a raspunde certei cu ceartă și nu se cuvine a răspunde răului cu rău.
Ne învață ortodoxia când se citește din Evanghelia sf. ap. Pavel să nu răspundem răului cu rău.
Iartă-mă dacă mi s-a părut că ai intrat în horă și ai început să joci.
Domnule @gpalama, am încheiat discuția căci nu vreau să mă iei și pe mine peste picior și să începi să-ți permiți să verși troaca cu lături și peste mine vrând să mă mănânce porcii pentru cărțile pe care-mi permit să le citesc sau pentru filmele pe care-mi permit să le urmăresc. Nu te-a pus nimeni judecător peste popor ci văd că te pui singur. Dă-mi voie să nu-ți accept judecățile și sentințele ca fiind valabile și peste mine căci aici nu suntem la tribunal ca să vina executorul silit să mă pună la punct. Mergi și fă-te judecător dacă cu teologia și ingineria ai dat-o în bară. Poate-ți iese la a treia încercare. Văd că ai stofă dar nu de judecător ci de milițian și de procuror. Se câștigă foarte bine. Aici ne judecă doar Dumnezeu și adminul dar adminul o face pe baza unor reguli clare, pe care dumneata le calci flagrant la fiecare postare.