View Single Post
Vechi 01.02.2021, 22:01:19
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

M-am uitat pe tot ce ai subliniat si nu mi se pare nimic nelalocul lui.
Esti un mare fraier pentru ca aderezi la bazaconii (termen folosit corect) si da, este vorba de erezie in Noul Ierusalim condamnata de Biserica dar si de dogma.
Posturile lui Moroco sunt colectii de elucubratii bazaconii fantasmagorii si sfuri. Plus erezii cu duiumul. Ca are un cor de aplaudaci asta e altceva.

Am inteles, tu iti faci dogme "dupa fata omului in cazul asta a lui Moroco". Ce sa mai discutam. Curat ortodox nenicule... Ai zis-o profund, e profunda asta cu dogma dupa fata lui Moroco, ne-ai spart prin profunzimea gandirii.
Mai stai mult langa Moroco si ai sa repeti ca el... nici tu nu o sa stii bine ce spui dar o sa repeti ca el chestii. Vezi ca e contagioasa treaba asta...

Eu cred ca merg cu avionul si eu si toti ierarhii BOR si majoritatea credinciosilor ortodocsi. Iar aceasta tehnologie acopera cam toata fizica dar si stiinta in mare...

Bigbang? Nici stiinta nu are ceva exact acolo. Dar are niste idei despre ce a fost acolo.
Creatie? Vezi ce zice parintele Calistrat ca vorbeste foarte frumos... In general nu e ok sa contesti existenta merelor cand ai mere in mana.

Uita-te la luna. Este un astru in cenusa, gri, bombardat de gauri. Se vede cu ochiul liber.
Se vede ca e perfect rotund se vad gaurile rotunde ale loviturilor. La fel e si pamantul.
Luna se vede ca a fost lava si ca s-a stins. Este un foc stins. Luna este ca pamantul. Ai deja un corp ceresc referinta in fata ta. Nu mai asculta bazaconiile.lui Moroco, pe ala il tamaiaza satana in fiecare zi cu "tamaia stiintei"...

Last edited by gpalama; 01.02.2021 at 22:12:36.
Reply With Quote