Citat:
În prealabil postat de nogura
Ai o oarecare aprindere ce te poate indeparta de adevarata credinta !
|
Asa este, cum imi sare tandara, ma nemultumesc si ma revolt si lovesc cu vorbe grele in cine nu trebuie, in cine nu e vinovat si cad departandu-ma de Dumnezeu sau intorcandu-ma ca porcul mistret cu colt de arginti ca sa-i fac rau si sa calc pe margaritare. Stiu ca asa ma departez. Incerc sa ma opresc la timp ca sa nu-mi dau foc la valiza razbunandu-ma nedrept, ca prostul maxim urland cu repros si santaj la Dumnezeu ca sa ma dezvinovatesc pe mine si sa-L invinovatesc pe El cu ai Lui dar nu intotdeauna reusesc. Ma ia cate o nemultumire-nebunie temporara, cate o criza de nervi si se manifesta in texte si unii ca tine simt. N-as vrea sa desfranez cazand in cearta justitiara si procesomanie, ma rog sa ma rabde Dumnezeu si sa-mi dea si mie rabdare ca n-as vrea sa ma supar pe El sau pe cineva dintr-ai Lui si sa ramanem certati, suparati, mai ales ca pacatele mele-s vinovate, ispita, satanismul, lumeurile, vicleurile si repetarea caderilor ca o fatalitate, ca un ghinion maxim ce apare la fiecare gresala. E foarte greu sa rabzi repetarea caderilor tale si tot mereu sa te faci vinovat de vatamari ale Dumnezeirii si sa fi invinovatit pe drept si pe nedrept. Nu mai faci fata la atatea frustrari si incepi sa nu mai poti suporta si atunci din orice nimic iti sare tandara. Stiu ca mandria te face sa te crezi tot tu agresivul ca fiind victima vrednica dar e greu sa incerci sa te comporti crestineste si sa-ti stapanesti reflexul de aparare viciat, virusat, eronat care sare sa loveasca cu agresivitate exact in cine nu trebuie sustinand ca e autoaparare cand esti haituit de peste tot. Nu de Dumnezeu trebuie sa ne autoaparam ca din reflex ci de echipa adversa, de duhurile cele rele care te amagesc luandu-ti si dandu-ti binele tau si care te lingusesc din vazduhuri ca sa le lauzi, ca sa te lauzi, sa minti ca-s bune si ca esti bun daca crezi ca-s bune si daca le lauzi. Te ia ca ingerii cazuti si inraiti din scrierile lui Enoh ca sa te invete sa faci rele, sa lepezi ortodocsia si pe Dumnezeu si sa te impreunezi cu femei frumoase in mod pervers si sa faci copii goliatici care nu pot sa-si infraneze poftele lacome si consumul de orice ca un drog si atunci nemaiavand ei ce consuma se intorc sa-si mance parintii si fratii si sfintii cu fulgi cu tot nemaiascultand de Dumnezeu ca sa se pazeasca. Remediul la asta e sa nu minti si sa slavesti pe Dumnezeu in Adevar si sa nu te slavesti pe tine sau pe ingerii cazuti care la asta te ia, la slavit idoli si desertaciuni si vremelnicii punandu-te sa lupti pentru ele in contra celor drepti , a celor sfinti, a celor nevinovati-nevinovate si chiar sa lupti ca prostul in contra lui Dumnezeu de parca si El ti-ar fi facut vreun rau.
Cad in aprinderea asta frenetica si mi se redeschid rani, retraiesc traume, repet aceleasi greseli ca intrun cosmar dar nu deznadajduiesc pentru ca Domnul are mila de noi si indelunga randare. Ne intelege pe fiecare si ne iarta si ne ajuta sa depasim starile astea de aprindere a trufiei si desfranarii, ne carmuieste ca sa putem iesi din deznadejde, din lumea pierzarii. Dar daca cazi in mandrie si orgolii e greu atunci sa mai poti sa i te umilesti Lui si celor carora le-ai gresit si stai asa ca prostul departe in suparare suferind dupa formula: "prostul daca nu e si fudul parca nu e prost destul" imprastiind peste altii mult venin si calomnie facand dezbinari si muscand mana care te-a hranit si te-a mangaiat.
Citat:
Lasa-i pe cei ce te-ndruma fara voia ta prin noroaie si mocirla, incearca sa ramai curat !
|
Asta le-am cerut mereu colegilor de pe forum, sa incercam sa ramanem curati daca dialogam . Si eu sunt ortodox ca ei, dar nu stiu ce griji au ei si ce le pasa lor daca unii ca mine cred si in Cuvan? Mereu se iau de semnatura mea caci ei nu pot suporta Cuvantul, asa au fost invatati de mai marii nostrii care nici ei n-au putut suporta. Iar daca ai fi eretic sau sectant sau indracit sau nebun sau prost oare ti-ar conveni sa-ti spuna unii si altii la nesfarsit necazul tau in batjocura terorizandu-te suplimentar? Deci de ce faci asta ca ortodox daca stii ca nici tie nu ti-ar conveni daca ai fi in situatia respectiva nefasta. Oare, nu e mai frumos sa te comporti crestineste si daca crezi ca cineva greseste nu e mai frumos sa-l mustrii cu duhul blandetii luand aminte si la tine sa nu cazi in judecata sau in ipocrism fariseic dovedintu-te mai viclean, mai desfranat si mai trufas ca cel pe care-l mustrii nestiind ca defapt il mustrii cu viclenie fara sa ai dreptate? Ce ortodoxie e aia in care ca sa-ti afirmi dreapta Credinta tu te comporti mai rau ca dracul bolnav de min-ciuma rosie in numele dreptei credinte? Pai daca te comporti mai rau ca altii atunci ei dovedesc ca au dreapta credinta si tu ca esti mult mai jos, in neascultare si orbire. Degeaba scriu ca nu ma ia nimeni de pe forum in serios. Toti s-au facut si se fac netrebnici pana la un in ciuda faptului ca le cer sa nu se sinucida duhovniceste.
". Zis-a cel nebun în inima sa: "Nu este Dumnezeu!" Stricatu-s-au oamenii și urâți s-au făcut întru îndeletnicirile lor. Nu este cel ce face bunătate, nu este până la unul.
2. Domnul din cer a privit peste fiii oamenilor, să vadă de este cel ce înțelege, sau cel ce caută pe Dumnezeu.
3. Toți s-au abătut, împreună netrebnici s-au făcut; nu este cel ce face bunătate, nu este până la unul.
4. Oare, nu se vor înțelepți toți cei ce lucrează fărădelegea? Cei ce mănâncă pe poporul Meu ca pâinea, pe Domnul nu L-au chemat.
5. Acolo s-au temut de frică, unde nu era frică, că Dumnezeu este cu neamul drepților.
6. Săracul nădăjduiește în Domnul și voi ați râs de nădejdea lui, zicând: Cine va da din Sion mântuire lui Israel?
7. Dar când va întoarce Domnul pe cei robiți ai poporului Său, bucura-se-va Iacob și se va veseli Israel." Psalmul 13.
Citat:
Vazusi bine ca gpalama s-a potolit cand singur a realizat ca a gresit.
Toate la timpul lor !
|
Pare ca s-a potolit dar nu-mi vine sa cred ca a realizat el ca a gresit , "ortodocsii" de tipul ala sunt infailibili ca sefii marelui papalac, ei au impresia ca ei insisi nu gresesc niciodata confundandu-se cu Hristos care intradevar nu greseste niciodata. Se uita la Hristos si la ortodoxie si au impresia ca pot sa-si permita orice crezand ca nu gresesc pentru ca Hristos nu greseste si nici Ortodoxia, dar ei nu sunt nici Hristos si nici Ortodoxia si ei gresesc la fiecare postare cu nemiluita avand impresia ca nu se pune si ca au pile la Dumnezeu daca sunt ortodocsi. Le arati si neglijeaza, nu iau in seama, nu tin seama, nu vor decat a "credintei" biruinta asa ca orice cavaler apusean, care laurii voiau sa smulga de pe fruntea ta de fier, pentru inima lor de piatra seaca. Cand ne ia valul si o patim trebuie imediat sa ne pocaim caci daca ajungem sa ne pocaim ca bogatul nemilostiv abea cand am ajuns in iad atunci s-ar putea sa suferim mult pana iesim.
Citat:
Revenind la Teoria PacMan3D-nD, este greu de crezut ca nu ai acces la Cartea lui Enoh.
Aprinde Lumina !
|
Am dat un search si am gasit. E un fel de Apocalipsa, o vedenie data de Dumnezeu dreptului Enoh ca sa vada sfarsitul lumii si sa-l scrie, de aia pentru ca nu era desfranat nici viclean si era cu Dumnezeu.
Deci lucrurile se confirma. Apocalipsa si Cuvantul lui Dumnezeu pus pe site de fratii din cetatea NIP sunt in derulare si nu ma crede nimeni ca pe Noe.
Revenind la Teoria PacMan3D-nD. O sa citesc mai intai cartea lui Enoh si o sa vad ce zice Dumnezeu acolo desi sfintii parinti considera ca e o carte apocrifa.