Citat:
În prealabil postat de gpalama
Am ceva de lucru saptamana asta, e mai dificil de postat, insa il las pe Moroco sa raspunda la cele 11 intrebari - din ce vad este din nou in decor si evita sa rapunda punctual...
Din ce vad si Moroco si cu tine impartasiti erezii si ipoteze nicidecum adevaruri.
Un fel de club eretic - este curat ereticul Moroco, suna foarte bine...
|
N-ar rost sa-ti mai raspund la nimic, daca dupa ce ma chinui sa-ti raspund zile in sir tu susti la fel ca deobicei ca evit sa raspund. Esti refractar si indaratnic asa cum spune patr. Teoctist.
Daca eu cred mai mult decat tine din ortodoxie atunci ceea ce tu nu poti crede e musai eretic fiindca asa vrei tu sau cei ce nu pot crede?
Nu poti crede mai mult atunci da-ti seama de ce nu poti crede mai mult si nu invinovati si afurisi tu pe nedrept pe cei ce cred nestiind ce faci.
NU MA MAI FA SECTANT SI ERETIC CA NU MAI STAU DE VORBA CU TINE! Si nici murdar! Ti-am tolerat destul batjocura nesfarsita si postarile pline de procesomanie si atacuri la persoana si la credinta pe care mi-o calci in picioare!
Daca mi-ai pus intrebari atunci am raspuns si nu m-am jucat ca tine de-a soarecele si pisica!
NU MAI SUSTINE CA EVIT SA RASPUND cand de 15 ani raspund aici la intrebari non stop! Dai dovada de iresponsabilitate si de boala mitomaniei si de orbul gainilor daca persisti sa faci afirmatii neacoperite fara acoperire! Nu ti-am dat linkuri cu tone de discutii pe tema NIP?
N-am cum sa nu ma aprind si sa toooot stau rabdator cand unii foarte "ortodocsi" persista in calomnie si batjocura. Rabd rabd dar cat sa te tooot rabd?Imi pare rau ca ma aprind dar nu e usor sa vina cate un ortodox raspopit sa te faca in fel si chip daca el nu poate crede si nici nu vrea justificandu-si necredinta cu tonele de mizerii pe care mi le pune in cap ca sa vada si altii si sa creada si altii ca el are dreptate doar asa ca zice el, marele teolog raspopit! Aici nu tu esti judecatorul ca sa dai sentinte definitive!
Rabda-ma si tu socotindu-ma ortodox asa cum te socotesc si eu ortodox. Nu vreau sa ma crezi cu forta, nu vreau sa te iau din BOR ci sa te aduc in BOR daca ai plecat in lume, nu vreau sa te rebotez si nici sa te fortez sa crezi si in cele 7 Trambite Apocaliptice si in Cuvant. Am dreptul ca orice credincios sa-mi marturisesc credinta pe un forum de oameni civilizati, ortodocsi, crestini care respecta poruncile. Deci te rog frumos, putin respect pentru Adevar caci oricine poate intra si studia si-si da seama de Adevar recitind postarile. Tu vrei sa credem ce zici tu negand ceea ce vedem ca este scris pe firele de discutie? Vrei sa ne prostesti in fata ca sa te credem pe tine?
Nu pricepi ca nu te rapesc si nu te rebotez si nu te fortez sa crezi ce cred eu mai mult decat tine? De ce tot afirmi lucruri traznite si le repeti intruna? Ca sa ma provoci si pierzandu-mi cumpatul sa zici, ati vazut, nu e ortodox, iata ce comportament urat ascunde. Pai tu practici scoaterea din minti a interlocutorului cu care discuti! Asta nu e testare ci e viclenie si cine sapa groapa altuia el cade in ea!
Leapada cearta si procesomania si inchizitia si adopta dialogul fratesc!