View Single Post
Vechi 03.02.2021, 15:51:56
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit @gpalama

Ai trecut la blesteme? Sa te ierte Dumnezeu. Eu sunt vinovat. Ai grija de tine ca ti se vor intoarce in capul tau. Doamne iarta-l si nu i le scrie. Ti-am dovedit ca nu stii decat sa te certi?

Vezi ca daca mai raspunzi sa stii ca vorbesti singur. Am incetat dialogul fiindca unde nu e nici Dumnezeu nu cere! Nu ma mai obosesc citindu-ti textele fara sens.

Cine blesteama si anatemizeaza pe el insusi se blesteama si se anatemizeaza. Mergi degraba la spovedanie si marturiseste cum ai aparat tu ortodoxia de ortodocsi si de Trambitele Domnului.

Eu te-as ierta, dar nu-ti ceri iertare. Asa ca doar ma rog sa fii iertat. Ei vezi de asta m-am temut insa fiecare pasare pe limba ei piere si se dovedeste ce duh are in el.

"Voi binecuvantati pe cei ce va blastama si faceti bine celor ce va fac rau"

Te iert si am incetat discutia cu tine fiind mi-e clar ca esti bolnav.

Sa fii binecuvantat!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 03.02.2021 at 15:59:26.
Reply With Quote