Citat:
În prealabil postat de gpalama
Daca Cleopa era desfranat era caterisit si nu mai facea preotie. Il oprea chiar Papacioc de la slujire. Dar nu l-a oprit.
|
Nu eu am afirmat asta el a afirmat marturisind despre sine parintelui Papacioc! Poate era smerenie sau poate spunea adevarul cu lacrimi.
Citat:
Nerusinat ce esti nu te duce mibtea decat la improscat rahat in sfinti.
|
Nu eu am afirmat! Nerusinat esti dumneata care minti ca am improscat cu rahat!
Citat:
Asculti doar cand iti convine tie. Ca diavolul.. doar diavolul vorbeste asa.
|
Asculta tu depreotii sau duhovnicii sau mai marii care te bat si te osandesc pe nedrept, care folosesc amenintarea si santajul emotional ca sa te impinga in sinucidere, care de trimit sa furi, sa ucizi sau la bordel ca sa te descarci sau de cei care te leapada de CLD. E de ascultat doar ceea ce asculta si ei de Dumnezeu! Nu merge ascultarea cu lipsa de discernamant decat pana la majorat, dupa aia esti declarat iresponsabil daca faci ce spui tu, ascultare ca orbii.
Diavolul e in cei ce fac
neascultare de Dumnezeu
si de mai marii lor
in ceea ce ei asculta de Dumnezeu si in cei ce
fac ascultare de neascultarea de Dumnezeu a mai marilor lor!
Citat:
Vezi ca ti-ai duplicat postul ca sa il acoperi pe al meu si sa nu raspunzi.
|
Ce sa raspund la niste rastalmaciri? Ce spun este ce scriu si nu ce spui tu ca spun eu rastalmacind si mintind! L-am duplicat ca sa te fac atent la ce scriu si sa nu mai inti rastalmacind ce scriu!
Citat:
Tot ce faci este sa defaimezi si sa decredibilizezi. Doar atat produci doar atat poti sa peoduci.
|
Da citate cand afirmi ceva si nu mai minti tragand tu concluzii pe dos!
Citat:
Sa dwschzi subiectul "Cleopa era desfranat" este cea mai josnica posibila apucatura sectara.
|
El a afirmat despre sine. Zicea si Mosul Putregaiul Mancav-ar Raiul!
NU EU AFIRM ca era putregai si desfranat ci el. Eu am zis ca DACA chiar era atunci asta i se tragea de la..! Nu am afirmat ca era sau nu caci nu am de unde sa stiu.
Citat:
Esti la cel mai de jos nivel ca om. Esti ca diaboli.
|
Nu am afirmat ceva la care tu sa-ti rupi hainele "teologice" si sa strigi ca si Caiafa, acesta Huleste!
Citat:
Bor sunt comunisti Cleopa era desfranat.. doar astea sunt categoriile de afirmatii pentru argumentarile tale?
Ascultam cand trebuie nu ascultam cand nu trebuie ascultam cand iese ca nip nu ascultam cand nu iese ca nip...
|
Asta era realitatea marturisita nu de mine ci de par. Cleopa si de cei din BOR care au marturisit ca aveau angajament la securitate si se stie ca BOR avea o conducere colaborationista in seculul trecut care s-a extins pana in epoca Iliescu-kgb.
Citat:
Te mai poate cineva de pe forum crede cand l-ai improscat cu rahat pe Cleopa? Cand l-ai pus in randul desfranatilor si a desfrantelor a tuturor pacatelor???
|
Rastalmacesti si minti. Nu eu am afirmat ci el, nu eu l-am pus ci el s-a pus daca a fost desfranat.
Desfranarea de care vorbeste sf. Lavrentie este o desfranare justitiara, procesomana, asa ca a comunismului. Daca ai stii declaratiile lui Adrian Fageteanu ai intelege cine e mamica copilului ce se plimba impreuna cu ea prin gradina, o desfranata-jidoavca-comunism, si in copil a intrat satana. Copil era pentru ca a ascultat si de ascultarea de neascultarea de Dumnezeu celor mai mari ca el din BOR caci dupa majoratul duhovnicesc nu mai esti copil si nu mai asculti ca un copil tot ce spun parintii tai ci ai discernamant si asculti doar ceea ce te invata si iti poruncesc ei din ceea ce si ei asculta de Dumnezeu.