View Single Post
Vechi 04.02.2021, 16:16:00
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Pai am zis exact ce ai zis tu.
Doar ca tu nu preaintelegi ce zici.

Tu improsti cu rahat tot BORul de la un capat la altul si toti sfintii parinti.
Auzi, parintele Cleopa a fostun desfranat. Si mai zici ca te rastalmacesc.

Este exact ce am zis.
Defaimezi si denigrezi intreg BORul, "ca sa nu asculti tu" ca sa iasa ca BOR e rau si ca dogma BOR nu trebuie ascultata.

Asta fac sectarii injura si hulesc dogma si pe Dumnezeu ca sa iasa "adevarul lor" obtinut prin injuraturi...

Doar sectarii fac asa. "Toti sunt rai" deci dogma lor e re. Sunt comunisti sunt rai cu NIP deci sa nu ascultam de ei pentru ca... Dogma lor.e gresita ca sunt rai.

Dar multa ratiune sta in capul tau...

Atata poti tu, sa defaimezi si sa decredibilizezi.

Asta este din repertoriul sectar obisnuit pentru mine nu e nou. Pacat ca te-ai prins foarte tarziu de ce faci.

Ia zi ce ai vrut sa zici prin BOR sunt comunisti si rai prin Cleopa e desfranat prin toti ierarhii sunt rai doar aia pro NIP e buni.. deci toti e rai doar aia pro nip e buni si sa ascultam de nip nu de aia rai.

Ai impartit foarte simplu in rai si pro-nip. Ce e rau nubtrebuie ascultat ce e bun evident ca e nip... Deci e de bine.

Ce nu am inteles corect in ce ai zis mai sus ca parintele Cleopa e desfranat??? Si de ce ai ridicat discutia asta daca nu sa-l defaimezi si sa il decredibilizezi?
Ce dovada mai mare vrei pentru cum procedezi? Si ce dovada mai mare pentru nerusinarea cu care defaimezi si decredibilizezi.
Despre bor numai rahat ca sunt comunisti despre Cleopa ca e desfranat. Vezi ce produci? Scoti numai rahat defaimare si decresibilizare. Doar diavolii produc asa ceva.. ai lucrare de la Dumnezeu?? Nicidecum, cat timp improsti cu rahat si singura ta argimentare este rahatul aruncat in sfinti.

Sectar nerusinat ce esti...

Repun postul...
Reply With Quote