Moroco, este o chestie pe care tu nu stiu cat o vezi.
Timp de 15 ani de zile Dumnezeu ti-a trimis teologi ca sa te indrepti.
Intre astia eu Alin si Igor. Suntem 3 teologi care ti-am zis clar care e problema... Pe forum nu ai facut nimic e zero contributia ta. Dar in schimb ai primit nenumarate povatuiri. Noi trei am fost trei stalpi pe care nu i-ai clintit din loc cu nici o mizerie de doi lei si ti-am zis la el. Deci discutiile care au fost nu au fost pentru noi ci pentru tine...
Daca nu vrei sa te indrepti vezi ca or sa vina necazuri si dureri de nu o sa le poti suporta.. Iti zic asta vazand istoria ta dinainte...
Si zic asta pentru ca vad ca Dumnezeu a vrut sa te indrepti, si discutiile astea nu sunt atat pentru mustrare cat pentru indreptare...
Asa ca nu stiu ce o sa-ti vina, dar pot sa iti zic ca nu o sa iti fie usor deloc si ca smerenia ta in durere o sa iti aduca indreptare...
De obicei dupa 15 ani de zile vin dureri mari infricosatoare pentru neindreptare...
Daca vorba nu indreapta stai linistit ca toiagul lui Dumnezeu aduce suficienta durere sa ne indreptam singuri din prostie... pentru ca este caz de prostie aici.
La tine Dumnezeu doar trebuie sa dea putin butonul mai tare la durere ca sa poti intelege, ca vad ca acum nu auzi, esti prea prins ca sa mai auzi. Sa nu pici tu in mana Domnului cum le urezi si cum le doresti la multi... Pentru ca esti exact in buza prapastiei...
Daca Dumnezeu vrea indreptarea ta, stai linistit ca o sa te mai cerceteze, dar cu alte mijloace... ca sa incepi sa auzi "vocea Domnului". Aia autentica nu aia sectara.
Last edited by gpalama; 05.02.2021 at 19:48:15.
|