View Single Post
Vechi 06.02.2021, 12:52:09
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
"Mananca preotul in altar unde nu are voie decat numai cina Mea s-o aiba. Nu se baga alta mancare in gura sa. Copilasii Mei, nu v-ams spus ca sa paraisiti bisericuta, ei raspund si de ei si de popor. Credeti?" 11 Mai 1978, p. 55
Adica Hristos se apuca si arunca cu mizerie in slujitorii sai??? Si ii judeca si spune turmei "sa parasiti bisericuta"????

Sunteti normali la cap si tu Petru si tu Moroco??? Mai aveti 2 neuroni in cap sa vedeti ca NU E HRISTOS ci e un prostovan care dicteaza in numele lui Hristos???
Ți-am zis că nu știi să scrii românește? Ți-am spus (în repetate rânduri nu ca profesorul ci pentru că nu pot să-ți ințeleg mesajele deoarece depășești limita admisibilă de erori pentru ca mesajul să fie inteligibil.)

Văd că nu știi nici să citești un text scris corect românește. Nu poți să-ți mai gasești scuze. Te dovedești de analfabet!

Prostovanul nerușinat ești chiar tu și rezultă clar din mesajul tău.

Dacă nu ai fi fost neglijent și m-ai fi respectat, pe mine măcar dacă pe Moroco nu poți și nu vrei, n-ai fi facut eroarea asta monumentală de citire a unui text foarte simplu: 2-3 propoziții pe care le citesc și le înțeleg copiii din ciclul primar.

Constat că nu cunoști semnele de punctuație confundând sau neglijând ultimul punct cu semnul întrebării de la final.

Asta e o afirmație, nu o întrebare: ”Copilașii Mei, nu v-am spus ca să părăsiți bisericuța.”

Dacă cineva spune ca nu ți-a spus să părăsești ceva înseamnă că nu ți-a spus să părăsești și nu invers că ți-a spus să părăsești. Dacă ar fi fost invers așa cum pricepi dumneata mereu pe dos atunci citatul ar fi fost ”Copilașii Mei, v-am spus ca să părăsiți bisericuța.” (am scos NU din același citat în această afirmație)

Sesizezi diferența lingvistică? Sesizezi diferența de înțeles?

Poți acum citi corect românește același text?

Apoi vine întrebarea: Credeți? Aici e semnul de întrebare și se referă la întreg paragraful.

Deci ar trebui ca să înțelegem că prin faptul că Domnul își mustră preoțimea din BOR care nu respectă rânduielile canonice, mâncă în altar ceva ce nu e împărtășanie, asta nu înseamnă ca e un îndemn la părăsirea bisericii, BOR sau ortodoxia.

Văd că te-ai apucat să-l faci pe Dumnezeu prostovan când tu ești analfabet dovedit. Nu eu te-am dovedit de analfabet ci singur te-ai dovedit în repetate rânduri că mă ia cu durere de cap când mi-amintesc.

N-are rost să citesc mai departe să nu mă molipsesc de la putoarea-lenea ta duhovnicească și să nu particip la hule, stâlceli, analfabetisme!

NU RECOMAND citirea cu necredință și hulă a textelor Domnului!

PS: Mi-ajunge un singur neuron în cap ca să-mi dau seama cât ești de.... completează tu concluzia! Știu că nu poți recunoaște evidența!