View Single Post
Vechi 06.02.2021, 18:05:09
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
@Moroco, te-am sfatuit să-i lași în pace pe cei ce nu citesc cu bună credință, ce nu cred și nu vor să creadă. Ei nu caută sa afle adevărul ci caută să se auto-îndreptățească pe sine. Credința e de la Dumnezeu iar necredința e pentru a lepăda lumea.
Wooow!

33. Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea.(In16,33)
De asta nu mai folosesc diacritice. Citezi un citat cu diacritice si nu dai inainte vizualizare si nu se mai intelege nimic.

Ma gandesc ca Petru7 vrea sa zica sa nu cred ce zice lumea si sa nu fac ce face popa (gpalama) ci ce zice popa ( nu gpalama ci oricare altul sanatos la cap) adica sa nu cred ce-mi tot scrie gpalama aberand fiindca el nu crede si in CLD si nu vrea sa creada si de aceea ma toooot insulta si ma anatemizeaza nestiind ca pe el se blesteama.

Cred ca in textul citat de tine Domnul pune accent pe Credinta in Hristos si nu pe necredinta in lume, caci asta face diferenta dintre a indrazni, a birui lumea asa ca Hristos prin Credinta-rabdare si a lepada lumea neavand de ce sa crezi in ea.

@Petru7 ai facut o analiza la sange si i-ai dovedit cat e de neglijent. Mersi pentru sfaturi dar nu e cazul sa-ti faci griji, are grija Dumnezeu de mantuirea mea si a oricui care-I cere. Grijile-stresul, poftele si placerile, rautatea, necredinta, "grija lumeasca" sa o lepadam.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.02.2021 at 18:10:10.