View Single Post
Vechi 01.03.2021, 15:31:48
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Ti se pare ca te bagam in seama ?

Daca nu, vezi-ti de posturile tale.

E interesant cand vezi elucubratii sectare si vrajitori care vrajesc cu protestala ieftina pe toti.
Mi se pare ca nu-ti dai seama unde te afli.
Mi se pare ca nu-ti dai seama ca nu-mi esti sef sa-mi dai ordine!
Mi se pare ca despre secte sau vrajitorii sunt alte fire de discutie!

Trage tu concluzia in ce te priveste!

Ai o patima violenta la adresa mea. Daca vrei o putem rezolva in ringul de box desi m-am lasat de sporturile de contact de multa vreme! Ma provoci mereu stiind ca aici nu avem cum sa ne lovim fara sa fim dati afara! Daca as urca in ring in 10 secunde ai fi jos!

Ai uitat cine a descoperit semnatura mea si apoi pe toate firele de discutie m-a atacat cerand sa-i raspund ca apoi sa sustina tot el ca eu fac prozelitism si propaganda? Cu un astfel de om e inutil orice dialog!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 01.03.2021 at 15:37:24.
Reply With Quote