Citat:
În prealabil postat de gpalama
Sunt rai ortodocsii, asta zici? Acuzatie si infierare...
Dar bun esti ti cel care scoti din tine numai acuzare si hula impotriva ortodoxiei.
Cum poti sa fii bun cand esti rau? Cand judecata si osandirea ortodoxiei sunt mancarea ta?
Cum poti sa ai ceva bun in tine cand tot ce scoti este neadevar si hula?
|
”da-da”... ca zici tu... ( obedienta la șefeuii răi si prosti... ai lumii, ce-ti mai place gustul bfhulei de suflet si a cafelei serpilor deomncratitiei.)
(
Citat:
În prealabil postat de gpalama
A ajuns forumul asta suport pentru secte... pentru prozelitism sectar, in care vsovi posteaza predici sectare. Si nu zice nimeni nimic.
|
PS paraciosule, tu ai postat ca porcul ca sa nu se inteleaga nimic, eu daca am vazut ca ai postat facand porci pe caiet atunci am zis sa postez ceva frumos ca sa se poata citi. Acum iata zici ca cica eu postez. Eu nu postez, eu ti-am zis ca este pe site si nu are rost sa fiu redundant ca cu un clik ajungi direct acolo. Revezi firul si constata faptele ca te auto-pacalesti tragand mata de coada ca pe sirena lui roaita sa se sesizeze organele si sa faca ”curat” ca nu mai incape tupeistul de propriul tupeu si vrea sa fie singur pe forum. (Asta se numeste patima mandriei, patima cea mare care nu mai incape de nicio alta patima!))