Citat:
În prealabil postat de gpalama
Tu nu vezi ca halucinezi?
|
Nu vad, multumesc de intrebare. Asa zic si egipsihologii, daca te rogi zice ca ai delir mistico-religios si halucinatii. Pentru ca ei nu cred. Asa i-a invatat la scoala lor de stiinta medicala a normalitatii, au luat un lot de pacatosi, oameni lumesti pe care i-au folosit drept cobai si au facut o medie a comportamentelor acelora si cum putini dintre ei se rugau, posteau, nu beau, nu curveau, nu blestemau, nu injurau, nu bateu, au zis ca media aia e normalul si au scris o carte pentru discipolii lor si apoi cei ce au invatat stiinta medicala de la ei au zis asa ca tine ca e halucinatie orice legatura cu Dumnezeu, nici macar de la satana si duhurile rele ci te condamna daca auzi sau vezi ce altii nu aud si nu vad de parca ai fi vinovat ca vezi si auzi, sustinand ca esti bolnav de creier, de minte. Pai omu-i vinovat daca duhurile rele de bazaie ca mustele sau duhurile bune iti vorbesc sau le vezi atunci cand te rogi? Deci nu vad ca halucinez caci halucinatia e defapt un vis de-al tau cu ochii deschisi cand nu-ti dai seama ca e visul tau, iluziile tale desarte, ca atunci cand poftesti fete tinere si basme frumose de viitor sau cand delirezi de foame numai mancaruri si mese si beuturi si chefuri si ai impresia ca sunt reale asa ca in vis. Dar ce, halucinatiile nu sunt reale? In ele nu ai tu un anumit comportament? Daca pacatuiesti in halucinatii nu se pune pacatul? Te spurci la fel ca in realitate sau ce tu n-ai avut vise finalizate cu umezeala si lepadare de samanta? Io recunosc ca am avut mereu parte de cate o fata in vis daca nu cumva chiar satana imi facea masaj, baraia, freca, ca sa zic eu ca e bun satana. La duhul rau si 'bunatatea' e rea iar la Duhul de Credinta al Lui Dumnezeu si acuzarea, 'rautatea' e buna. La fel e si cu Cuvantul lui Dumnezeu si al oamenilor. Omul oricat vorbeste de Dumnezeu neavand credinta e rau sa-i primesti duhul caci te face fariseu pe cand la Dumnezeu si de la sfintii Lui cand graieste atunci te umpli de credinta, macar o vreme, si apoi te simti si tu imbunatatit.
Citat:
Tot ce pui pe aici sunt halucinatii?
|
Nu sunt halucinatii, multumesc de intrebare. Dac-ar fi halucinatii as recunoaste ca scriu in vis, ca sunt somnambul, ca pot scrie, citi si raspunde in vis. Nu pot asta desi ar fi interesant. Nu pot. Daca stau prin vise si visez toata ziua la ileana cosanzeana si la pedosfilie atunci cand ma trezesc din iluziile auto-provocate sau sugestionate imi dau seama ca am trait un film. Bag mana in chiloti si daca iar is umed atunci ala a fost rezultatul, am pacatuit iar. Nu deznadajduiesc. ma spal, ma rog, ma iarta Domnul si prin credinta ma purific, ma imbunatatesc, imi regasesc curajul de a asculta cate ceva.
Citat:
Teorii, abureli, defaimari, toti sunt rai, totul este o conspiratie, tu esti o victima, NIP sunt cei mai buni, ... comunisti.
|
Le-ntorci ca la plopesti. Nu tu esti obedient si las si laudaros si zici ca sfintii-s rai si Trambitele si Cuvantul lui Dumnezeu e rau si de la om sau de la satana vrand sa ma faci sa lepad Adevarul pentru a face ca tine, pentru a ma lauda impreuna cu rautatea sefilor rai ai lumii... ateiste, comuniste, masoniace, pagane, uslamiste, stiintifice-eretice, sectariste, pacatoase, rele, mincinoase?
De exemplu, m-am intalnit cu o iehovista pe strada care mi-a dat niste fluturasi si i-am zis de cele 7 trambite romanesti si nu a acceptat sa creada in ciuda faptului ca iehovistii propovaduiesc apocalipsa, milenarismul. Deci vezi esti pe-o minte cu sectantii si ma faci pe mine sectant. Pai sunteti la fel, nu credeti in existenta lui Iisus Hristos ca poate graii oamenilor din vazduh, din nori, din icoane, ca poate implini Apocalipsa, ca are sfinti, ingeri buni si duhuri bune si credincioase si ii confundati dupa interes cu duhurile rele, cu luxifer si ingerii rai, cu duhurile cazute. Pentru voi e acelasi talmes balmes in capul vostru si sunteti ca si comunistii incat negati existenta si puterea ingerilor lui Dumnezeu de a interactiona cu oamenii si negati si puterea lui Iisus Hristos de a vorbi cu Trambitele Sale si cu credinciosii.
Citat:
Tu ti-ai verificat vocabularul de baza sa vezi ca este unul care indica grave probleme de directionare mentala?
|
Mi-l verific mereu, eu nu ma las dus ca tine de necredinta, de hula, de blestem, de jignire, de rautate, de prostie, de sinucidere, de stiinta eretica a lumii, de batjocura ca sa ma laud. Eu ma pazesc mereu, stiu ce spun, cred ce spun, argumentez ce spun, dovedesc cu probe, cu logica, cu rabdare, cu credinta. Nu dau cu parul ca prostul ci am rabdare cu fiecare, caci nu eu fac astea ci Harul divin primit in dar, mila lui Dumnezeu, mangaierea Lui.
Citat:
Tu esti constient ca ai probleme de gandire? Poti sa studiezi ce fel de argumente produci sa iti dai seama ca ai luat-o razna.
|
Ma tu ai auzit Cuvantul Evanghelic si indemnul in care este scris sa va primiti unii pe altii fara sa judecati gandurile?
Oricum gandesc mai drept si mai curat ca tine, sunt mult mai cinstit si mult mai bine informat, dar nu ratiunea si laudarosenia stiintifica ne mantuie si ne face mai buni ci credinta, Duhul!
Nu-i despre mine subiectul firului de discutie asa ca hai sa nu o tot lalaim despre mine.