View Single Post
Vechi 26.03.2021, 11:02:03
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
...parerea ta.

1. Nu recunosti minunile facut de Har si ridicarile sale aproape din stare de boala si moarte sigura in stare de putere si de sanatate ale preotului Iosif Trifa, marturisite de cei care l-au cunoscut, nu recunosti cantecele si poeziile si lupta cu pacatul si cu sistemul comunist a Oastei Domnului.

2. Nu recunosti minunile de la Maglavit facute de un ciobanas oarecare transformat de Mosul Dumnezeu in mare credincios cu putere mantuitoare, chiar si salcia plangatoare de la Buturugi facea minuni, iar acolo toata Romania a fost si multi (chiar orbi) au marturisit ca s-au vindecat, s-au incredintat, s-au inteleptit.

3. Nu recunosti miile de Minuni facute de par. Arsenie Boca si ale ucenicului Nil Dorobantu, marturisite de foarte multi oameni care l-au vizitat si i-au cerut ajutorul si s-au vindecat si au recunoscut ca proorociile lui s-au implinit. Nu recunosti martirajul, incoruptibilitatea in lupta cu regimul. Nu recunosti proorociile facute pe termen scurt, vederea cu Duhul, stia tot si vedea toate, si nu recunosti proorociile facute inainte de 1980 si implinite mai tarziu si care sunt pictate in biserica de la Draganescu ca sa nu existe dubii sau controverse.

4.5. Nu recunosti Mila Domnului si lupta eroica a sorei Veronica si a parintelui Ioan Iovan intemeietori de manastire care au stat drept inaintea Domnului si nu s-au inchinat regimului comunist si au facut temnita grea. Marturisirile lor minunate sunt veridice, au comunicat cu Dumnezeu direct si au lucrat lucrarea Lui.

6.7. Nu recunosti mila Domnului fata de doua fetite foarte sarace si orfane de tata si cu mama imobilizata la pat pe care le-a crescut Dumnezeu de mici ca sa fie Trambita si atunci cand a grait in somn a fost in 1955 dupa un post de 40 de zile tinut numai cu anafora si apa sfintita caci Verginia era ortodoxa si se primise pe Hristos de multa vreme. A suflat si a grait prin ea in stare de somn profund ca printro trambita care nu altereaza deloc mesajul divin. Acelasi glas a fost mai tarziu auzit de sora ei Maria ramasa singura si scria mesajele Domnului asa ca o punte de trecere spre scrierea de azi caci azi multi din cetate aud glasul Domnului dar este scris doar cel suflat prin Trambita Mihaela si este scris in Cartea Alba.

Cuvantul lui Dumnezeu scris este foarte bun si frumos si hranitor.

Toate astea tie ti se par de la demoni?

... ... ...

Eu cred deci ca Adevarul de acum 2000 de ani e de partea lui Iisus asa cum cel de azi e de partea celor 7 Tr. Ap.

........................

N-au fost sefi, au fost micuti, si atunci de ce va e atat de frica lase incat iese din gura voastra la adresa lor decat satana, demoni, secta, eretici, răi, mincinosi, trompete?

Chiar nu puteti vedea, auzi si citi?
Chair atat de mare e noaptea mintii in care sunteti tinuti cu forta de sefii cei rai ai lumii?
Eu pot citi, citesc și apreciez. Nu-s ținut de nimeni.

Nu cred că-s de la demoni.

Cele 7 potire mesaje Apocaliptice suflate prin Trâmbițe sunt de la Dumnezeu mai mult ca sigur.

Același duh al adevăratei credințe și al adevăratei învățături îl întâlnești la sfinții din toate timpurile, VT, creștinism și Evanghelii respectiv în ortodoxie și BO.

Dacă ai simț duhovnicesc serios regăsești unitatea în Dumnezeu a tuturor instruiților-pregătiților de la început de timp precum și înnoirile aduse de Hristos-Cuvântul la vremea rânduită.
Reply With Quote