Citat:
În prealabil postat de gpalama
Pentru toti cei care evita dovezile faptice si vin cu elucubratii teoretico-fantasmagorice, adaug un film, care arata 5 lansari de rachete si cu filmuletele asociate.
Se vede extrem de clar forma pamantului si continentele.
Sunt experimente empirice, reproductibile de oricine.
.......
https://www.youtube.com/watch?v=cA9HuaQTV_s
Se vede clar forma pamantului.
......
....
|
Paranteza ( Nu vrei sa pricepi ca exista alte fire de discutie pentru secte sau pentru analiza mea? Am deschis fire speciale. Ce demon ai de tot repeti peste tot toate necredintele si parerile tale despre mine si despre sCNIP? Nu pricepi ca nu-s sectar ci ortodox si ca cei din NIP nu au pareri despre asta ci numai eu sustin teoria PacMan3D-nD care e diferita de cei de pe youtube si de pe facebook care sustin teoria pamantului plat-farfurie inconjurat de zid de ghiata? Eu nu cred in zidul de ghiata, nu sunt sectar si NIP n-are pareri pe tema asta! Incerci sa respecti asta? Nu mai umple toate firele de discutie repetand minciunile si parerile tale pe tema asta!!! Nu poti?
Daca nu poti decat sa intoxici toate firele de discutie cu cate 3-4 postari calomnioase care amesteca discutiile si subiectele inseamna ca esti rau intentionat!
Inceteaza sa transformi forumul ortodox in troaca ta de porci in care vrei sa amesteci toate firele de discutie cu ura ta viscerala la adresa sectelor! Mai ales ca ma confunzi cu sectarii si mai ales cand ti-am repetat ca NIP nu e secta ci asa au scoso cei ce nu cred in Cuvant din ortodoxie si fiind ei mai multi au fabricat ideea NIP-secta!)
Revenind la subiect
Din filmul tau prezentat se vede clar ca de sus se vede pamantul un cerc plan nicidecum o sfera. Tu nu poti face deosebire? Esti handicapat?
Se vede clar pe filmul tau, prezentat de tine, filmarea din racheta, ca de sus, se vede un cerc-plan si nicidecum o sfera!!!