View Single Post
Vechi 29.03.2021, 16:38:25
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Pun si eu pe site ceva din linkul respectiv:

Deci secta aceasta pretinde o comunicare de la Hristos in data de 28 Februarie.

@Moroco si @Petru rog sa ne lamuriti cu urmatoarele raspunsuri.

1. Cum a vorbit Hristos in ziua respectiva, chiar de Duminica, de Predica Fiului Risipitor?
Cum a vorbit Dumnezeu proorocilor vechiului Testament?
Cum a vorbit Iisus lui Saul din Tars pe drumul Damascului de nu l-a vazut si auzit decat el desi nu era singur?
Cum raspunde Domnul Iisus celor de peste tot care i se roaga Lui?

Te pomenesti ca-i imposibil sa graiasca Domnul peste pamant si sa se vesteasca intru venirea Sa, adica ne-o fi pacalit Arhanghelul Mihail. Nu?

Citat:
2. A venit Hristos Duminica aia si a spus asta la predica? Sau cum L-ati vazut?
E scris in Carte predica si destainuirea. Ai mai auzit sau citit la cineva asa ceva? Niciun om nu poate grai astfel de lucruri, atat de profunde si adevarate!

Citat:
3. Care nebun de la voi a produs tampenia asta in numele lui Hristos
Tu spui ca e tampenie caci esti un ignorant, un superficial, un pripit infailibil. Eu care am citit afirm ca asa ceva nici sfintii nu-s in stare sa graiasca oricat s-ar chinui. Ca sa poti asa ceva trebuie sa fi Dumnezeu si sa ai multa iubire de oameni, trebuie sa fi sfant!

Citat:
4. De ce comunicarea asta este diferita ca mesaj si continut de altele sectare?
Sectele nu cred in cele 7 Tr.Ap si nu intemeiaza manastiri unde se pazeste fecioria, saracia, ascultarea, credinta, umilinta, blandetea, smerenia si unde se cresc oameni spre sfintenie. Nicio secta nu poate scrie asa ceva!

Citat:
5. De ce comunicarea asta este o visare ca dupa betie, ca sa amageasca pe toti cei beti si neatenti?
Daca cineva beat sau dupa betie poate scrie si grai astfel atunci ar trebui sa lepadam cu totii trezvia si ar trebui sa ne imbatam de iubire ca sa putem si noi grai si scrie asa! Nu e betie, visare, iluzie ci Cuvantul lui Dumnezeu, e grairea Lui.

Citat:
6. Cat de beti erati cand ati scris asta?
Ai citit? Nu poti! Nu te lasa legatura diabolica! Deci betia trufiei tale nu te lasa sa pricepi ce este scris acolo. Nu poti sa intelegi, nu poti sa accepti, nu poti sa iubesti. Esti legat si esti beat de iubirea egoista de sine.

Citat:
7. Care are tupeul de la voi din secta sa spuna in numele lui Hristos "se citste invatatura mea"...
Nu e secta, si numeni nu sustine ca invatatura lui Iisus e defapt invatatura lui personala. Invatatura Mea e invatatura de la Dumnezeu, Iisus este Invatatorul crestinilor. N-ai aflat asta din Evanghelii? Un crestin n-are voie sa aiba alt invatator decat pe Iisus Hristos: ”De El sa ascultati!” e porunca!

Citat:
8. Cum aveti tupeul sa vorbiti in numele lui Hristos?
Fiecare om vorbeste in numele lui de botez. In numele lui Hristos se faceau exorcizari sau minuni, inveri, vindecari, etc. In carte Domnul Iisus Hristos si sfintii vorbesc in numele Lui Dumnezeu de la sfarsit de timp: Cuvantul lui Dumnezeu.

Citat:
9. Nu sunteti aratati voi insiva ca vorbiti ca nebunii in numele lui Hristos???
Dumnezeu vorbeste in numele Lui. Cei din sCNIP si oricine vorbeste in numele lor de botez. Nu vorbeste nimeni in numele lui Iisus decat daca a fost trimis de Iisus ca sa vorbeasca ce i-a dat Domnul sa vorbeasca. Asa au fost proorocii carora le-a dat Domnul sa scrie si sa transmita poporului Sau mesajul Sau.

Citat:
10. A aparut Hristos la voi? Ca este deja la noi la ortodocsi? Nu cumva e dracul ala care a dictat in numele lui Hristos?
Sigur ca Iisus Hristos este si in Harul ortodoxiei insa a venit vremea sa implineasca Apocalipsa si iata a suflat prin cele 7 Tr.Ap. si scrie de 65 de ani cartile Albe ca o continuare a Bibliei pentru vremurile din urma.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 29.03.2021 at 16:43:07.
Reply With Quote