View Single Post
Vechi 30.03.2021, 19:14:33
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Aburisrtica sectara.]
Nu te aburesc. Nu sunt sectar.
Afirmi si crezi ce afirmi. dreptul tau, parerea ta.

Citat:
Cum a vorbit Hristos in secta? Punctual.

Prin care individla ce ora, cum, cand? Unde?
Iisus-Cuvantul graieste de sus, de deasupra celor care aud, sufland Cuvantul prin Trambita. Cuvantul este apoi scris in Cartea Alba si postat pe site. Nu stiu sigur cum se intampla caci este o Taina, dar asa cred! E posibil! Asa a fost in vremea Vechiului Testament cand Dumnezeu graia proorocilor si acestia scriau carti pentru vremea respectiva, asa a fost cu sf. Ap. Pavel care a propovaduit Evanghelia sa fara sa fi fost ucenic asa ca ceilalti 12 ucenici.

Citat:
De fapt a scris un nebun din secta in numele lui Hristos.
Daca asa scriu nebunii atunci as vrea sa fiu si eu un astfel de nebun. Nu pot oricat m-as stradui. Nu cunosc Tainele, nu stiu sa destainuiesc si sa talmacesc Pildele, nu-s bun de invatator, de prooroc, nu stiu Adevarul, nu-s bland si smerit, n-am credinta, nu-s bun de nimic, eu recunosc ca un nnebun ca mine nu ar putea niciodata grai sau scrie astfel. Cum crezi ca as putea scrie atat de inaltator si de profund ca Iisus-Cuvantul ce vine impreuna cu sfintii? Cine crezi ca ar putea? Ai auzit astfel de predici la sfintii Apostoli? Ai auzit astfel de predici la sfinti, la prooroci, la arhierei, la patriarhi? A invatat vreodata cineva atat de frumos? Nimeni nu poate grai si scrie si invata astfel! Nimeni din Cer si de pe Pamant nu are atata Credinta si Har bun. Daca ai fi citit si ai fi inteles ce citesti ti-ai fi dat seama ca e sigur de la Dumnezeu! Ai fi crezut neindielnic.
Citat:
Apropo Hristos nu a scris predici in acest format. Te-ai prins?
M-am prins ca n-ai citit. Ai analizat ceva format si ai zis ca Hristos n-a scris predici in asa format. Pai Iisus acum 2000 de ani nu a scris decat pe nisip. Doar a predicat. Apostolii au scris Evangheliile mult mai tarziu in formatul pe care l-au crezut bun. Te-ai prins ca esti un pacalici? Nu exista vreun format cu care sa compari. Daca a ales Iisus-Cuvantul acest format inseamna ca acesta e formatul cel mai bun!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote