Citat:
Avionul merge perfect drept cu cat are viteza supersonica mai mare si in acel timp nu-si modifica flapsurile deloc. Nu iese din atmosfera, nu se invarte pe nicio elipsa sau sfara foarte mare, nu se invarte in jurul niciunui glob!
|
Si cum poti sa sustii asta? Doar pentru ca te dai cu curul de pamant pe un site ca "asa e cum zici tu si nu e asa cum ziceti voi"...
Razgaiatu-le esti un copil rasfatat care se da cu curu de pamant ca el vera pamant plat....
Bai plangaciosule adu si tu o dovada, numere, poze, teorie, grafice, ceva... pana acum esti doar un plangacios care se etaleaza pe un forum ca asa e cum zice el.
Nu e cum zici tu, lumea stie de mii de ani ca pamantu e rotund, pacat ca mai deraiaza cate unul mental in istoria umanitatii si e greu de dus la socola.
"Mami, nu vor sa zica ei cum zic eu, ca pamantul e plat, desi le-am spus toate povestile idioate pe care eu le-am crezut, si nu m-au crezut pe cuvantul meu de idiot... " Pai nu avem cum sa credem idiotenii...
Deci apare unul "Moroco" in povestea asta cu pamantul glob, GPS, masini, avioane, sateliti, luna, soare, calatorii in spatiu, asa dupa sute de ani, si zice "ma jur pe ce vreti voi ca pamantul e plat si nu e rotund, va zic pe cuvant, credeti-ma pe cuvant"... cam asta e argumentul tau. Si cu mare mare pasiune ca un copilas cu jucaria lui ii face pe toti din vorbe ca "pamantul e plat".... si ii amageste si ii face pe toti sa se uite in alte directii.
Elucubrel, nu e cum zici tu. Pamantul e ROTUND !!!
Ia-ti domnule pastilele regulat, zi-le sa aiba grija de tien mai bine.