Citat:
În prealabil postat de gpalama
Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Este sigur deplasare intr-un plan la 1000m sau 2000m sau la 5000m. Giroscopul care ii mentine avionului directia perfect liniara la aceiasi inaltime fata de nivelul mariilor perfect plate (conform principiului vaselor comunicante) iti asigura credinta ca traiectoria e perfect liniara intrun plan paralel cu platul marilor. Nu te misti pe niciun cerc si pe nicio elipsa mare sau mica!
|
Hai ingineru' lu peste ia arata-mi si mie standarul giroscopului sa verificam impreuna elucubratiile tale.
Arata-mi si mie te rog in specificatia tehnica cele 2 mizerii adaugate d tine:
1. marile perfect plane
2. principiul vaselor comunicante.
|
Nu cred ca elucubrez. Daca ai avea sa zicem un con inversat, cu varful in jos plasta intr-un camp cu forta de greutate orientata in jos spre varful conului si sa zicem ca l-ai umple pana la refuz cu apa, pana da apa pe afara. Partea "bombata" de apa ar apasa in jos peste apa de dedesubt si cum apa nu e munte sa stea intepenita, s-ar uniformiza si surplusul, ceea ce depaseste nivelul marginilor vasului-conic, s-ar varsa in partile laterale pana s-ar face deasupra o suprafata perfect plana. Apa daca nu are un vas pe care sa-l umple, ea un poate sta asa una peste alta ci se varsa deoarece presiunea datorata fortei de greutate a apei de deasupra se manifesta si in lipsa marginilor vasului ea se imprastie pe o suprafata plana pana ramane din ea un strat foarte subtire. Mint? Nu e adevarat ce zic? Elucubrez? Aberez? Nu ti-e clar asta? Varsa un borcan cu apa pe jos sa vezi daca sta bombat.
Ei bine de aici poti sa-ti dai seama ca marile comunicand intre ele au deasupra o suprafata perfect plana deoarece "muntii" de apa bombati de deasupra apasa pe apa de dedesubt care apasa pe marginile vasului. Adaugand apa s-ar putea tot umple ceva ridicandu-se nivelul general acelasi peste tot. Elucubrez? Te mint? Realizezi asta mental?
Nu e nevoie de niciun standard ca sa stii ca un titirez face ca sa existe o axa si un singur punct unde actioneaza toata greutatea. Asa este si giroscopul. Invartirea intretinuta face sa existe acea axa care nu se inclina ci-si mentine directia fixa astfel ca fata de ea avionul poate sa mearga pe diferite directii ce fac cu axa giroscopului diferite unghiuri astfel putand avionul sa-si controleze zborul fata de ceva fix, clar, sigur. Mint? Elucubrez? Nu cred! Orice prost isi da seama ca nu aberez!
Citat:
Deja esti depasit de problema... vezi ca o iei din nou pe misti-fizica religioasa, fizi-credinta in care pamantul e plato-religios.
|
Nu se poate fara credinta, fara Dumnezeu. Nu ma ajuta ateismul in fizica ci Adevarul de la Dumnezeu. Leapada-te tu de Dumnezeu crezand ca asa o sa stii fizica mai bine. Eu raman cu fizica credintei!
Citat:
Deci arata-mi si mie te rog elucubratiile tale in specificatia de giroscop - daca esti in stare sa isi sustii tehnic asa ceva si nu prin "credinta", "mistica", "asa stiu eu", "e credinta", "e multa credinta", "pamantul e plat prin credinta".
|
Eu spunand adevarul cred ceea ce spun. Tu n-ai decat sa crezi ca orbul in stiinta celor ce mint asa ca un paganism modern, ca un ocultism "stiintific" pe baza de bagat globul de pamant in cap.
Citat:
Iar pentru restul sa vad daca merita sa raspund, ti-am zis suficiente, vad ca ai 4 clase primare, in restul nush cum ti-ai luat o diploma.
|
Nu cred ca vezi! Nu cred ca am 4 clase primare ci chiar si cei cu 4 clase ar pricepe ce spun si ar crede foarte simplu ca nu mint si ca nu aberez! Tu nu vrei sa raspunzi caci ai nega evidenta, realitatea, fizica simpla a credintei si nu mai poti sa te lauzi!.. ca ai "dreptate".
Citat:
Hai sa vad si eu standardul de giroscop, unde scrie modelul folosit, principiul de functionare, vasele comunicante... etc.
Asa ca intre ingineri. Ca pana acum fumezi tamaie de la nip.
|
Iar schimbi subiectul? Sfintii din sCNIP nu au legatura cu teoria PacMan3D-nD, e productie personala. Nu e nevoie de standarde si de tot felul de explicatii de functionare. Orice copil pricepe ce spun! Tu nu vrei sa pricepi! Vrei sa negi in ciuda evidentei practice!
Citat:
......poti te rog sa imi dai specifcatiile pentru traiectoria avionului supersonic asa cum zic ei ? Ca tot ce zici tu e deja dupa ce ai fumat prea mult de la nip. arata-mi si mie standardele astea dupa care lucreaza astia ca fizi-credinta ta nu merge.
|
Un avion supersonic ce merge cu 5Mach ar trebui sa faca 5000 de km intro ora, deci in jumate de ora ar trebui sa faca 2,5k km/h iar in 15 minute ar trebui sa faca 1,25k km/h/.
Oricine cu un F16 sau F20 poate merge deasupra marii 15 minute fara sa miste de mansa si sa constate ca avionul a ramas la aceiasi inaltime, nu s-a ridicat nici macar cu un metru deci e clar nu exista nicun glob!
Daca nu crede poate merge 1 ora si sa constate ca nici dupa 5000km nu s-a ridicat mai sus si nu a iesit din "atmosfera".
Nu trebuie minte pentru un experiment asa de simplu. Nimeni nu controleaza flapsurile decat mansa ta, mana ta!.. iar giroscopul iti face directia liniara pe o axa.
E simplu si clar. Nu e nevoie de nimic pentru a intelege si a recunoaste evidenta stintei divine!
Nu recunosti si te dovedesti de obedient minciunii masonilor iez-uiti care ti-au bagat in cap globul de nu-l mai poate scoate nimeni, nici macar niste dovezi clare, argumente de clasa 4-a pe care le pricepe orice prost.
Negi realitatea? Negi probele? Negi evidenta?