Subiect: CASATORIE ALBA
View Single Post
Vechi 20.10.2006, 18:45:27
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Draga nicoleta 23(...de ani,probabil),ce-ai mai facut,ti-ai gasit adeptul casatoriei albe???????,sau te-ai razgandit?Personal,mi se pare o tampenie,pai mai bine du-te la manastire,dar,crede-ma,acolo "casatoria normala",cand ai sa privesti in urma,ai sa zici ca e rupta din rai,si ca ea reprezinta cel mai firesc mod de-a convietui printre oameni,cu oameni si cu Dumnezeu care a facut totul posibil.Cand eram adolescenta aveam o repulsie nejustificata fata de sex,intr-o oarecare masura insuflata de atitudinea mamei si credinta ei exagerata,si-mi doream sa ma marit cu un barbat doar ca si o simpla convietuire,ca sa nu fiu singura.......dar acest lucru,cu timpul am constatat ca pe langa faptul ca este imposibil,este si ciudat,ne la locul lui.Repulsia aceia a trecut odata cu maturizarea si constientizarea rationala a lucrurilor inconjuratoare,si ma gandesc;cum as mai fi avut un ingeras de baietel daca as fi trait o casatorie alba??!!!Nici nu-ti dai seama cat sens da vietii un pui de omulet,nascut di carnea ta.Si crede-ma,mai mare plata nici ca poti avea pe pamant pentru chinurile groaznice prin care se trece la o nastere normala.Traim vremurile secolului 21,si cred ca decat sa adopti o casatorie alba,mai bine te faci pustnica...sau stai fata toata viata si ...nu faci decat sa le porti grija celorlalti,caci am constatat ca majoritatea femeilor nemaritate din principii religioase sunt atat de barfitoare si se baga mereu unde nu le fierbe oala,incat incomodeaza la maximum.Poate am fost cam dura,dar eu vorbesc de realitate,nu de povesti cu un leitmotiv de basm.Calea de mijloc este preferata fata tendinta exagerata.
Reply With Quote