Citat:
E un argument foarte puternic! Platitudinea apei nu poate fi contestata si incerci sa distrugi argumentul cel mai simplu si clar!
|
Ca sa sumarizez argumentul tau: apa este plata, pentru ca apa este plata, pentru ca nu poate fi contestata.
Adica repeti la nesfarsit aceeasi lozinca poate poate se prinde vreun prost.
Si aici aduci ceea ce se numeste "bias", de logica, adica o invatare mentala gresita emotionala pe care o faci si care nu te lasa sa vezi mai departe.
Tu de fapt NU AI RASPUNS la nimic din ce ti-am zis eu.
La orice am zis, tu de fapt ai raspuns cu: nu este cum zici tu pentru ca apa este plata, pentru ca este plata.
Adica tu nu te uiti la argumentele care ti se spun, tu bati campii pe alte lucruri.
Pe scurt, nu citesti ce ti se spune, si nu raspunzi pe ce se spune, ci incepi cu povesti ca... etcc a vrajeli.
Adica noi zice argumentul X, si tu zici nu se poate pentru ca vrajeli. Dar nu te intereseaza ce zicem noi.
Adica pe scurt eu zic ca perele sunt verzi si tu zici ca nu sunt verzi pentru ca merele sunt rosii.
Nu are nici o legatura argumentele tale cu realitatea si cu ce zicem noi.
Nu poti sa urmaresti un argument logic si o propozitie. Doar treci peste cuvinte si nu esti capabil sa vezi care cuvant are problema...
Si incepi din nou cu pseudo-logica.
Ce zici tu cu "apa... proprietatile apei" sunt abureli. Adica tu nu te pricepi la fizica si te dai cu curu de pamant ca prostiile tale pe care le spui sunt reale.
Din pacate te comporti ca un copil rasfatat, care a fost bagat in seama pe undeva si caruia i s-a urcat la cap ca ... poate spune prostii la greu.
Deci pana acum esti un imatur rasfatat, cu prea putine cunostinte pentru ce propune.
Mai usor cu elucubratiile ca la un moment dat in viata o sa te prinzi ca ai fost prost si o sa fie cam aiurea pentru tine.