Citat:
În prealabil postat de gpalama
Eu inteleg apa ca omaterie lichida, cu proprietatile fizice si marimile fizice implicate.
Din pacate tu nu intelegi acest lucru nefolosind termeni si nici concepte fizice.
Folosesti doar babisme sectare, din alea de analfabeti care au invatat pe de rost.
Esti un semi-analfabet in nenumarate directii si elucubrezi prostii care nici bruma de logica nu au in ele.
Gura mica.
|
Penibil. Mergi canta la alta masa flasnetare!
Nu cred in cantecul tau de gropar.
Defapt: nu intelegi APA in timp ce eu o inteleg si folosesc termeni fizici elementari ca sa nu zapacesc pe nimeni. Nu sunt sectar ci ortodox mirean in BOR ce crede si in sCNIP si in Cuvant, nu folosesc babisme, nu pot invata pe de rost decat foarte greu, deci n-am cum sa repet o minciuna ci ce scriu e Adevarul pe care nu e nevoie sa-L ti minte caci Adevarul odata ce-l stii ramane, nu se sterge, il poti marturisi mereu. Cu minciuna poti fi prins, cu Adevarul nu te poate prinde nimeni, poti doar sa nu fi crezut. Nu sunt analfabet si nici semi-analfabet, tu esti cel ce umple postarile cu porci de cerneala cu colt de argint si deraiaza sa repete cantecul de flasneta ruginita pe toate firele de discutie. Nu elucubrez,
Teoria PacMan nu e prostie, nu contine prostii, e intelepciune divina mai mare ca logica deoarece cuprinde si Credinta depasind Stiinta.
Imi zici mereu gura mica in ciuda faptului ca-mi pui mii de intrebari pe toate firele de discutie si ma certi ca si Garcea-teroristul ca nu-ti raspund. Pai nu vorbesc ci scriu!
Schimba melodia de pe flasneta in conformitate cu realitatea si cu adevarul!