Citat:
În prealabil postat de gpalama
Papagalule,
|
Tu repeti cantecul trist de flasneta si ma faci pe mine papagal. Tu esti cu papa, cu inchizitia, tu slujesti crearea marelui papalâc inchizitorial, tu esti cu globalaii sau cu platistii farfuristi. De ce arunci pe mine porecla ta?
Citat:
pune mana pe cartea de fizica si geografie si nu neinjura pe noi cei ortodocsicare ne tinem de biserica.
|
Tu ma injuri la fiecare postare. Miunhauzene, eu va injur? Tu ma injuri vazand rosu in fata ochilor ori de cate ori te trimit la fizica elementara, la argumentul APA-PLATA la suprafata! Care voi? Voi-tu-barmaghedonul? Voi care va tineti de ”biserica” lui Ewald Frank-en-stain? Nu sunteti ortodocsi ci sunteti sectarii-ortodocsi, corciturile lumii, tu baronul de Miunhauzen si seful tau Ewald Frank-en-stain, da-da sunteti doi, sunteti voi care va tineti dupa Biserica ortodoxa ca s-o prigoniti, s-o compromiteti, s-o amagiti cu necredinta voastra.
Citat:
Lasa vrajelike ca tot repetent esti pe toata linia. Nu stii boaba decultura generala estiun afon cu figuri caruia nu i-a explicat nimeni sa puna mana pe carte.
|
Nu-s carturar si nu umblu cu vrajeli insa constat ca porcii de cerneala cu colti de arginti care apar pe aici ies din postarile tale. Probabil ca stai cu mana pe asul de trefla sau pe joker? Inteleg din prima, n-am nevoie de explicatii, nu e nevoie sa-mi explice cineva ce figuri teroriste ai in cap. Repetentul plin de porci care neaga argumentul Apa-Plata la suprafata se crede invatat.
Citat:
De aia nu te duce capul ca nu ai carte.
|
Nu-s carturar, nu adun carti, nu-mi fac avere sau biblioteci. Duhul e pentru crestinii ortodocsi, nu cartile lumii care v-au facut sa va credeti stiutori, plini de stiinta, de trufie.
Citat:
Inainte sa dai teorii si dogme puna mana pe carte. Ca aici esti pe zero... Ai invatat pe de rost si nu ti-a explicat nimeni ca esti pe aratura...
|
Miunhauzen nu-s pe aratura ci tu esti uslamist, esti terorist, esti sluga barmaghedonului.
Citat:
Cele 7 trambite sunt isprava unui nebun sectar xare si-a facut o lista care are si demonizati... Sectare valea acasa la tine la secta
|
Negi Apocalipsa, negi Ortodoxia, negi Credinta... esti decat un terorist analfabet, un necredincios infiltrat in ortodoxie, invartesti la flasneta: secta, trompete, valea..., penibil, te crezi aparatorul ortodoxiei. Esti ca viclenii de acum 2000 de ani care au lasat Israelul fara Mantuitor aparandu-l de Dumnezeu.
Citat:
Nu vezi ca esti sectar condamnat de bor si de sfinti ? Nu te mai ascunde dupa cuvibtele ca nu s-a pripit nimeni ci e o judecata dreapta.
|
NU VAD! Tu esti sluga barmaghedonului! Ce vorbesti tu de sfinti in timp ce folosesti cele mai josnice afirmatii la adresa sfintelor Trambite? Nu pricepi ca BOR l-a pus pe Irineu sa-si blesteme ce a binecuvantat? Pe el l-au condamnat nu pe mine! Nu pricepi ca sinodul respectiv seamana ca doua picaturi de apa grea cu siniedrul de acum 2000 de ani? Irineu e un fel de Iisus-Hristos. Ce au facut cu Irineu repeti tu aici cu mine. Nu numai ca esti pripit asa ca cei ce s-au pripit judecand pripit ci esti si las, intaresti o judecata monstruoasa sustinand ca e dreapta. De ce e dreapta? Irineu nu a gresit cu nimic CREZAND! E de condamnat cel ce crede in Dumnezeu? E de condamnat Domnul si Sfintele Trambite ale Sale? Daca asta crezi atunci esti pripit!.. las, viclean, esti sluga barmaghedonului.
Citat:
Sectar esti di sectar o sa mori
|
Sa fii binecuvintat, iti doresc sa ai parte de tot binele posibil!
Citat:
Eu singur? Am un sinod in spate si o biserica, o dogma.. ma bucura singuratatea asta. Un sinod care te-a condamnat.
|
Ti se pare ca ai in spate un sinod fiindca esti pripit. Ti se pare ca m-a condamnat caci esti pripit! Defapt esti singur si te pripesti crezand ca ai spatele asigurat. Sinodul-Sinedriul l-au condamnat pe Iisus-Irineu nu pe mine! Tu esti doar un Pilas din Prost! Un flasnetqar amarat!
Citat:
Tu ai o duhoare putiare sectara in care esti... cu toti dracii.
|
Duhoarea vine de afara, de la necredinta ta! Iar drqacii care ma bantuie sunt uneltele tale ”domnule” Miunhauzen!!!
Citat:
Uite cum un demonizat moroco plimba ati demonizati ca veronica aia pe un forum ca fiind mare sfanta..
|
Uite-te la tine ca esti decat un baron Miunhauzen, rasa superioara, ariana, sluga lui barmaghedon care plimba ursul caraiarizeu asteptandu-l pe Ewald Frank-en-stain ca sa i se supuna cu obedienta caracteristica cozilor de topor.