View Single Post
Vechi 20.04.2021, 16:20:24
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
BOR are oameni destepti nu fraieri cu 4 clase carenu fac diferenta intre fizica, cultura generala si obscurantism religios.

Sunteti o secta de analfabeti cu o pregatire semidocta in care prosuceti eluxubratii pt ca nu aveti educatie de baza.
Tocmai, ai dreptate perfecta, doar ca ea e de partea mea, sunt mirean din poBOR si asta dovedeste ca BOR nu e ce-ti inchipui tu si iata crede si in Cele7Tr.Ap.! BOR nu e plina de necredinciosi teroristi, de Miunhauzeni analfabeti ce se cred mari cu barmaghedonii si Torquemadazii, care se cred cu spatele asigurat la Ana si Caiafa si care nu fac diferenta intre fizica elementara si pripism religios-obscurantist negand cu vehementa fizica elementara a apei in natura, nevrand sa vada ca APA e intotdeauna plata la suprafata cand se aduna in ceva.

Nu e nimic obscur in a sustine legile elementare naturale ale apei: curgerea, adunarea in vase, acelasi nivel in vase comunicante si suprafata perfect plata, ca apa nu poate forma dealuri sau damburi de apa!

Tot repeti aruncand o ceata neagra plina de afirmatii de flasnetar amarat prin care negi evidenta, repeti ca-s sectant, ca-s obscurantist, ca-s semidoct, ca elucubrez... faci tu separatia oilor de capre impartind oamenii in noi si in voi.

Miunhauzene, degeaba repeti, adevarul e ca tu esti ceea ce tot repeti!.. decat un tap ce s-a suit la privilegii si care arunca in prapastie toate oile care incearca sa mearga dupa Pastorul cu Crucea si cu Cele 7Tr.Ap.

Te iert si te binecuvintez: sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote