Citat:
Exista un singur Dumnezeu, si nu este la NIP. Dumnezeul tau este satana. Ce zici tu este ca tu nu crezi in Dumnezeul BOR ci in Dumnezeul de la NIP.
|
Miunhauzen te pripesti, e acelasi!
Citat:
Cu gura ta ai scris si ai marturisit ALT DUMNEZEU.
|
Mereu am zis ca e acelasi, tu spui ca e altul, ca defapt e un duh rau.
Citat:
Si ai marturisit ceva ce Biserica NU MARTURISESTE.
|
Eu fac parte din poBOR si marturisesc. Deci prin mine si altii ca mine BOR marturiseste!
Citat:
Asa ca esti sectar iesit din Biserica. Si ce sufla in demonizatii aia este diavolul.
|
Asa ca te pripesti baronule de Miunhauzen. Diavolul te-a suit pe casa si de acolo arunci in prapastie oile din BOR. Habar nu ai ce faci caci esti orb si mincinos. Te lauzi ca stii cine sufla in timp ce negi si nu cercetezi. Ti-am zis ca exista manastiri si poti merge in pelerinaje la OD, la Maglavit, Recea, Prislop, Draganescu, Vladimiresti, SC-NIP si poti studia marturiile oamenilor, cartile scrise si apoi poti sa emiti o parere. Tu repeti niste pripeli la infinit sustinand ca stii ca sunt secte, ca sunt trompete si ca sufla satana. Eu stiu mai bine ca tine ca acolo sufla Hristos-Cuvantul prin Trambite si se vede din fapte.
Citat:
Ce zici tu este satanism. Crezi in satana, care a insuflat-o pe verginica aia, care era demonizata si vorbea in stare de transa.
|
Nu vorbea in stare de transa ci in stare de somn profund. Dar pe langa ea a mai fost sora sa Maria care auzea pe Iisus, si acum e Trambita Mihaela. Au mai fost Ciobanul de la Maglavit, par. Arsenie Boca, par. Ioan Iovan si sora Veronica de la Vladimiresti. Deci argumentul transa nu sta in picioare ca demonizarea e duhul trufiei iar asa ceva sf. Verginia nu avea. Tu esti insa plin si nu realizezi ca esti demonizat. Tu 'aperi' ortodoxia de Cele7Tr.Ap. si de Cuvantul lui Dumnezeu. Tu esti demonizatul, rau, rau de tot!
Citat:
Starea de transa a lui Verginica era a demonizatilor Aia nu stia ce zice.
|
Sigur ca nu stia ce zice in somn profund. Dar iata ca zicea Cuvantul lui Dumnezeu. Deci nu era demonizata ci TRAMBITA, sufla Domnul mesajele Sale prin ea. Dar apoi a vorbit ca sa auda doar unii. Nu crezi? Sf. Pavel de ce doar el l-a auzit si l-a vazut pe Iisus in drumul Damascului pe cand facea lucrare de Saulifer asa ca tine? L-o fi demonizat Hristos? Esti pripit. N-ai auzit si vazut faptele sf. ap. Pavel? Tu pui obroc peste Lumina si peste faptele ei! Esti pe post de Miunhauzen, sluga barmaghedonilor si marilor justitiari Ana si Caiafa ca un fel de Pilas din Prost!
Citat:
Tu esti un sectar ordinar nu ai nici cateva clase necesare.
|
Ma confunzi cu Ewald Frank-en-stain. Vezi ca vine sa te laude pentru munca pe care o faci si pentru ca aperi globul de tarot.
Citat:
Te apuci si dai teorii aburistice pe forumuri cu fizica si altele cand nu aici nici cultura generala necesara.
|
Nu-s carturar si nu ma laud cu bibliotecile, nu-s soarece de biblioteca. Nu-mi trebuie nicio cultura ca sa-mi dau seama cine minte, cine se pripeste, cine face jocurile terorismului mondial, cine-l urmeaza pe Ewald Frank-en-stain.
Citat:
Du-te la scoala si termin-o si tu cateva clase. Si apoi vin-o sa ne dai cateva lectii.
|
Iar sunteti mai multi cu spatele asigurat la Pilas din Prost si la Ana si Caiafa? Nu-ti dau lectii, ci tu esti cel care se da plin de cultura si de ani si clase de studii, care ma trimite la scoala. Nu realizezi cine se crede invatat si de ascultat, de urmat, de crezut, care da porunci ca sefu?
Citat:
Tu nu esti in BOR nu mai vorbi prostii. Cei din BOR te recunoastem clar dupa aroma sectara ca nu esti in BOR.
|
Aroma sectara? Tu nu stii ce e o secta din moment ce confunzi Cele 7Tr.Ap, fecioria, ascultarea, saracia cu sectele pline de bani si de pui.
Citat:
Inainte sa ne explici ce e cu fizica, cu pamantul rotund, iti sugerezi sa iti iei si tu o diploma de gimnaziu si sa recapitulezi cursurile de fizica si geografie generala. Alea de baza, nimic avansat, ca poate e prea greu pentru tine.
|
Inainte sa ma trimiti la scoala mai bine ai accepta elementarul, argumentul APA: curgere, vase comunicante cu apa la acelasi nivel, suprafata plata, imposibilitatea existentei de damburi sau dealuri de apa care stau pe apa.
Citat:
Succes, da-ne de stire cand iti cumperi manualele si cand iti iei certificatul de absolvire a 8 clase.
|
Nu e nevoie de scoala pentru argumentul APA! Orice copil de gradinita isi da seama ca nu minti cand ii spui si-i arati frumos un bazin sau un lac sau un pahar cu apa. Tu pare-se ca esti mai pripit si mai refractar. Nu te fortez daca nu vrei, daca te-ai indragostit de globul de tarot ca sa te lauzi impreuna cu lumea stiintifica, sa te crezi mare cu oscarul si nobelul care se acorda celor care tin cu globul.
Citat:
Tu nu esti carturar ci esti prost de-a binelea. Si fudul mai ales. Ca ne dai lectii la toti cu teorii despre fizica dar ... uite unde este fudulul care o face pe smeritul.
|
Apa nu-i o teorie si nu dau lectii ci e o chestie de bun simt ca sa recunosti evidenta, curgerea, suprafata plata, acelasi nivel in vase comunicante, ca nu exista damburi-dealuri de apa.
Citat:
O dai mare si tare cu teoriile despre fizica cu explicatii mari despre gps si restul dar acum o dai cotita ca nu esti carturar. Tocmai ne-ai explicat foarte "stiintific" cum sta asta cu fizica si cu pamantul... asa ca daca o faci pe carturarul dar la sfarsit o dai cotita... ca de fapt ai doar 2 clase..
|
Nu e nevoie de doua clase pentru a accepta evidenta. APA si apoi discutam de gps si alte "dovezi" absurde.
Citat:
S-a vazut ca ai 2 clase, du-te si invata "carturarul".
Umbli cu ineptii de om incult cu cateva clase si ne explici la toti cum e cu credinta si cu fizica.
|
Tu esti toti? Tie-ti explic, dar nu te lasi, nu vrei sa accepti argumentul APA. Deci nu explic nimanui fiindca cei ca tine nu se lasa. Se incapataneaza ca sa sustina ca apa face dealuri si damburi. Unde ai vazut asta? Nicaieri. Doar apa plata dar persisti in teoria globului. Nu te fortez sa-ti lepezi iubirea, globul de tarot bun de pacalit fraieri ca sa-i scoata din ortodoxie, din Adseavr si sqa-i faca sectanti, ultrasi anti ortodocsi, slugile lui Ewald Frank-en-stain.
Citat:
Bai baiatule du-te la scoala si gura mai mica, ti-ar sta mai bine, in loc sa te fudulesti ca prostul pe un forum ca te-ai trezit tu fizicianul lui peste.
|
Nu ma fudulesc deloc. Tu esti cel te lauzi si terorizezi cu inchizitia, cu aruncatul in prapastie de pe post de mare tap, cu datul afara din BOR, tu esti Miunhauzen mare baron ce osandeste ortodocsii, ce se lauda ca stie.
Citat:
Nu ai 4 clase facute si ne dai lectii.
|
Nu-ti dau lectii, tu-mi dai facandu-ma prost sau fara scoala. Nu pricepi? Chiar asa pripit esti?
Citat:
Moroco "carturaru'". Nearticulat... Ti-ar prinde bine in semnatura...
|
Nu-s carturar si nici fariseu ca tine, nu-s stiutor in globul de tarot.
Citat:
Care a adus contributii in fizica, in teologie, care a dat lectii pe forumuri in toate directii, asa ca "un pripit" ce este, cu judecata "sanatoasa" dar pripita...
|
Am cautat Adevarul si l-am gasit si l-am marturisit. Asta e datoria oricarui credincios, sa nu mai minta si sa creada si sa propovaduiasca Adeavrul.
Citat:
Deja esti mare, mai ai un nivel si esti academician.
|
Ma confunzi cu tine. Nu e nevoie de scoala ca sa pricepi ce spun, ce scriu.
Citat:
Fudulache mai putin e mai mult, asa mai cu smerenie cu ne prinde bine, nu cu fuduleala cand esti prost gramada.
|
Vorbesti de smereni dar habar nu ai ce e aia. Pai smerenia e sa iei vina aproapelui asupra ta si nu sa il judeci si sa-l osandesti trufindu-te pana acolo incat sa ajungi sa-l judeci si sa-l osandesti inclusiv pe Domnul Hristos-Cuvantul sustinand ca nu El sufla prin Trambitele Sale sfinte.
Ce mai esti pripit, te iert ca esti prizonier.