Citat:
În prealabil postat de gpalama
Citat:
Am cautat Adevarul si l-am gasit si l-am marturisit
|
Vorba de om fara minte.
Adevarul mare cat o zi de post era in fata ta in Biserica.
|
Sigur ca era si este, tocmai de aia L-am si gasit: Cele 7Tr.Ap. sunt de la Dumnezeu, Hristos-Cuvantul sufla prin ele. Am scris si teoria PacMan3D-nD tinand seama de argumentul APA si e valabil si conform scripturii ce afirm contra globalailor si platistilor-farfuristi. Tu stai degeaba in biserica ca un cerber-obroc fiindca in tine creste idolul glob-tarot si nebunia ca cele 7 Tr.Ap. sunt neo-protestanti-sectari si ca au lucrat nu de la Imparatia Cerurilor ci de la doiavolul fiind defapt niste demonizati. Niciunul nu s-a trufit ca sa fie demonizat decat sora Veronica de la Vladimiresti s-a bagat in lux si a pierdut o vreme darul proorociei, ”
cartea lui Veronica a mancat-o pisica” dar apoi a revenit pe bari-cada si a reprimit staretia de la BOR si manastirea de la Vladimiresti si asa a trecut la Domnul ca o fiica buna, credincioasa care s-a pocait.
Asta dovedeste ca sunt mirean din poBOR caci nu stau degeaba in Biserica ci caut sa cunosc Adevarul, Îl cred si-L urmez! Tu te crezi infailibil in stintele minciunilor tale. Esti pripit si crezi ca stii Adevarul... nu real ci asa ca o cultura, ca un carturar, ca un fizician ipocrit. Nu vrei sa vezi, nu vrei sa crezi nici macar cel mai simplu argument: APA, deci esti o neghina infiltrata in sanul bisericii care te-ai suit pe munti si ca un tap-cerber-obroc obedient crezi ca aperi oile cand colo le arunci in prapastie! Cele 7Tr.Ap. apara oile de lupii ”intelegatori” si prin ele Domnul implineste Apocalipsa. Negi pe sf. Ap. Ioan Teologul care a scris Apocalipsa? Negi Adevarul? Pentru ce te dai ortodox daca tu nu cauti ADEVARUL? Crezi ca il ai pe tot? Ce adevar ai? Toate minciunile si umilintele pe care le invarti la adresa mea? Asta iti este Adevarul pe care il ai, ce ti-a scris artistul lui antihrist pe flasneta ruginita?
Citat:
Zici ca l-ai cautat?
Iti Zic ca esti incult de bubui. Ca nu ai citit o boaba din dogma ortodoxa si ca ai frunzarit 2-3 rahaturi sectare..
|
Nu crezi ca Hristos-Cuvantul exista si in Imparatia Cerurilor? Ca implineste Apocalipsa? Macar in icoane, in BOR, in DUHUL crezi ca exista? Tu-l stii din cartile lumii... asa ca pe ceva istoric. Vorbesti de dogme dar nu le pricepi ca ele se refera exact la cunoasterea lui Dumnezeu pastorit fiind de Hristos-Cuvantul! Ma umileste mereu necredinta si tupeul tau de mare pripit. Crezi ca crezi, crezi ca stii, crezi ca sfintii sunt de partea ta, crezi ca BOR e de partea ta, crezi ca Dumnezeu e de partea ta, crezi ca ai Adevarul cand defapt tu esti doar un baron de Miunhauzen, un tap-cerber obroc care arunci oile Domnului in prapastia lumii.
Citat:
Asa ca bombita, incultura ta te-a condus spre... "nip" si nu spre adevarul "in care erai".
|
Nu incultura mi-a deschis ochii ci Credinta! Adevarul BOR in care eram e acelasi caci Hristos-Cuvantul e Dunezeul proporvaduit de BOR si e acelasi cu Iisus dar are nume nou asa cum este in Apocalipsa, vine pe un calut alb si se numeste Cuvantul lui Dumnezeu si va carmui toate neamurile! Mie mi-e clar. Tu ai nevoie de cercetare, de altii mai mari ca sa-ti arate, sa te invete, sa te ajute sa crezi, sa te sfatuiasca.
Citat:
Asa ca un incult nunpoate ajunge decat unde il duxe propria incultura.
|
Nu e vorba de culte si de cultura ci de Apocalipsa.
Acolo este scris despre trambitarea celor 7 ingeri Apocaliptici. Astia sunt care ti i-am prezentat!
Citat:
Ca de fapt aici e radacina ratacirii tale.
|
Nu-s ratacit si nu e nevoie de cultura sa crezi ci de Credinta de Adevar, de cautare, cunoastere si de ramanere in Credinta... e nevoie de iubire de Dumnezeu.
Citat:
Esti prea putin pregatit dar cu fudulie epica si "te-ai apucat sa cauti ce era in fata ta"...
|
Vad ca pentru tine e prea greu sa vezi Adevarul care era in fata ta, in BOR, in dogme si scripturi, in sfintele Taine, in Lege, in Har.
Citat:
Ai gasit diabolul si ai iesit din biserixa.
|
Am gasit Adevarul si ti l-am marturisit. Tu insa nu crezi. Nu te fortez. Nu te silnicesc. Incepe sa accepti argumentul APA, scapi de globalai si poate incepi sa crezi iesind din trufia infailibila.
Citat:
Nu te mai incurca in cuvinte ca nu stii ce vorbezti
|
Nu te cred ca nu stiu ce vorbesc. Tu ca un baron de Miunhauzen ametesti cititorii cu afirmatiile tale pripite, de parca ai stii, de parca ai avea dreptate, de parca ai apara ortodoxia, de parca ai stii fizica, de parca ai avea cultura sau altele... defapt esti un tap pripit care arunca oile in prapastie cu necredinta lui infailibila!