Citat:
În prealabil postat de gpalama
Citat:
Eu stiu mai bine ca tine ca acolo sufla Hristos-Cuvantul prin Trambite si se vede din fapte.
|
Ti se pare doar.
|
Ti se pare ca mi se pare.
Citat:
Te hranesti cu iluzii ca ai fi mai destept decat altii.
|
Asta-i foarte adevarat... ai dreptate, nu sunt mai destept ci mai prost.
Duhurile rele, haita de lingusitori care-mi da tarcoale, bondarii, ia-daii care te ajuta ca sa te ia sunt rai ca lupii si eu ca prostul trag sa ma inhaitez cu ei ca sa lepad BOR sau pe Hristos-Cuvantul si sa ma laud si sa ma iubesc pe mine ca orice lupulet naiv ce crede ca haita e buna si-l va ajuta si ca va fi fericit in haita caci lumea va fi a lor, a lupilor travestiti in bondari, in dumnezei, in zei, in ajutoare.... deci cad si eu din crunta prostie dar ma intorc la mila lui Iisus care ma reprimeste mereu. Si eu ma pripesc ca prostul naiv maxim crezandu-ma bun daca ma las inhaitat cu lupii-bondari-muste. Dar ce bine putem forma impreuna daca eu sunt rau, ei sunt rai, haita cum oare va fi mai buna sau mai rea?
Citat:
Adica de 10 ani de zile tu o faci pe desteptul cand esti prost si incult.
|
De 20 de ani de zile nu ma crede nimeni. Sunt luat de toti de nebun si de prost. Dar nu e vorba de mine ci de Cele 7 Tr.Ap. Toti au fost niste copii banali, saraci, umili, prostuti dar din ei a facut Domnul iisus niste Trambite vrednice de Imparatia Cerurilor si de dreptatea (sfintenia) si intelepciunea ei.
Citat:
Mai destept decat Biserica nu esti. Mai bine ca Biserica nu poti sti si nu stii.... Din nou, Biserica a zis ca acolo sufla dracul.
|
Fac parte din poBOR si zic ca acolo sufla Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu.
Sigur ca exista multi pripiti pe care tu ii numesti biserica. Biserica aia care s-a inaltat pe sine ca sa osandeasca (Trambitele) se va smeri iar biserica aia care s-a smerit va fi inaltata!
Citat:
Si daca in Biserica sufla Hristos acolo la nip cine sufla? Hristosi mincinosi...
|
Prin Cele 7Tr.Ap. sufla Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu asa cum este scris in Apocalipsa ca va fi si asa este!
Citat:
Ce "ai gasit tu" este exact ceea ce prostii gasesc, pe diavol. Doar prostii gasesc exact ceea ce ai gasit tu... Cat te pricepi la fizica te pricepi si la teologie... Ai gasit.. ingeri de lumina, pe care ii numiti Trambite..
|
Acolo l-am gasit pe Arhanghelul Mihail, ingerul Domnului, pe preasfanta Maria fecioara, maica lui Iisus si pe sfintii Apostoli, tot asa cum i-am gasit si in BOR.
Citat:
Vezi ca o faci pe desteptul in teologie si procedezi la fel ca si in fizica.
|
Nu fac pe niciun destept. Tu ma contrazici si vrei sa ma convingi de necredinta ta. Tu crezi ca Trambitele sunt demonizati si trompete sectare si ca diavolul a suflat prin ei. E parerea ta nu a mea. Tu te cezi destept cu parerea ta incat imi nimicesti credinta mea cu desteptaciunea si siguranta ta infailibila.
Citat:
Exact cum in fizica esti incult la fel esti si in teologie si ai incurcat rau lucrurile.
|
Tu incurci Trambitele cu neo-protestantii si pe mine cu Ewald Frank-enstain si ignori si negi argumentul APA din fizica. Iar in teologie esti exact pe dos daca tu ai invatat stiinta lumii, trufie si faci osandire umilind si batjocurind ca sa te ti deasupra cand Domnul a zis ”Mila voiesc si nu jertfe!”. Mergi deci de invata ce ti-a zis Domnul sa inveti, sa inveti ca sa stii care este voia Lui!
Citat:
Exact la fel de mari greseli faci pe toata linia. Esti in greseala in ratare pe toata linia.
|
Nimeni nu greseste daca crede in Cele 7 Tr.Ap. si in Cuvantul lui Dumnezeu care implineste Apocalipsa. Nici daca crede in teoria PacMan3D-nD nu gresesc daca cred. Asta nu inseamna ca nu pacatuiesc si ca nu gresesc in tot ceasul.
Citat:
Amice vezi ca ai ratat-o in serie...
|
Nu trag la poarta ca sa am ce rata. ”Cine se va rata pentru Mine se va realiza.” o parafraza din memorie referitoare la grija de suflet.
Citat:
O tii tare in sus cu apa cand nu e vorba despre apa ci despre gravitatie si despre studiul gravitatiei la o scala extinsa.
|
La oricat ai extinde scara, apa din pricina greutatii nu poate sa formeze deal intre doua puncte de apa! Legile naturale elementare de fizica apei, a fluidelor trebuie respectate la ce scara vrei tu. Scara nu schimba legea naturala elementara. Nu poti zica ca in vas, in bazin, in lac apele sunt plate dar la o scara mai mare nu mai e valabila legea. Legea naturala elementara e valabila la orice scara caci scara nu poate contrazice legea, curgerea, acelasi nivel, imposibilitatea existentei damburilor-dealurilor de apa! E simplu si clar. Tu arunci totul in ceata, ca ar fi ceva mai complicat, ce necesita cunostinte mai multe si calcule mai laborioase. E simplu: aici jos avem ape plate peste tot!
Citat:
Esti un incult la scala mare cu un vocabular de incult. Care nu stie decat "apa", dar care nu stie sa deschida un manual de fizica.
|
Abea dupa ce accepti argumentul apa putem trece la altele. Ti-am dat multe argumente dar graul pe care ti l-am dat de macinat, dupa ce l-ai facut faina l-ai aruncat pe apa strambetei ca sa-mi impui globul-tarot!
Citat:
Cu mare aplomb iti dovedesti prostia si incultura...
|
Te pripesti. Scriu ceea ce cred si de ce ma dovedesc se va vedea la sfarsit. Abea in Ceruri ne vom primi fiecare rasplata (buna) cuvenita!
De grijile si parerile lumii nu-mi pasa!