View Single Post
  #280  
Vechi 10.05.2021, 13:46:27
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Ortodox cu Calea, Cluj-N
Mesaje: 1.027
Implicit Nici plat-farfurie-clatita inconjurata de zid de ghiata si nici glob-planeta-tarot!

Locul natural-fizic spiritual în care ne aflăm:

1.Spatiul PacMan3D-nD este finit.
De aceea pornind din orice punct ales ca origine și mergând tot drept-laser pe orice direcție aleasă, în același sens, depășind dimensiunea finită a spațiului o să ajungi de unde ai plecat. Adică o să treci iar și iar prin originea aleasă ca punct de pornire căci nu se poate depăși dimensiunea spațiului fizic existent definit și creat așa ca într-un joc PacMan dar nu in format 2D ci 3D sau nD (n dimensiuni-proprietăți fizice măsurabile) programat pe calculator.

2.În acest spațiu PacMan3D sau nD orice dreaptă teoretică ce depășește marimea maxima a dimensiunii spațiului va trebui să se conformeze practic și să se supună legilor fizice-naturale ale creației ca să încapă în creația fizică finită. (De ex.: O dreapta teoretica de 100m incape intr-un spatiu cubic 3D-nD finit cu latura de 1m daca la depasirea dimenisunii maxime a spatiului cubic 3D-nD capetele dreptei pe care te misti coincid si mergi mai departe tot drept pana parcurgi 100m. O dreaptă teoretică infinită incape in spatiul finit nD prin parcurgerea infinită a dreptei de lungime maxima finita cu capetele ce coincid.)

3.Problema marginilor e rezolvată prin faptul că doar la depășirea marimii maxime a dimensiunii spațiului fizic 3D-nD extremitățile oricărei drepte coincid astfel că mergând pe o dreaptă cu dimensiunile mai mari decât dimensiunile creației, mergând în același sens pe ea nu vei da de nicio margine a dreptei sau a creației, de niciun capăt ci vei da de punctul din care ai pornit și de punctele pe care le-ai mai parcurs deja astfel realizând și înțelegând finitatea spațiului în care ne aflăm și în care a încăput dreapta ta pe care mergi în același sens.

4.Acestă proprietate ca la depășirea marimii maxime a dimensiunii spațiului extremitățile dreptei să coincidă și de a se reajunge în originea oarecare aleasă daca mergi tot drept definește practic mărimea maxima a dimensiunii spațiului 1D, 2D, 3D sau nD. (Unde nD se refera la orice dimensiuni-proprietăți fizice măsurabile.)

5.În jocul PacMan se vede că se poate ieși pe sus și se intră pe jos sau se iese prin dreapta și se intră prin stânga sau invers. In spatiul PacMan3D-nD se intampla similar la depasirea marimii maxime a dimensiunii spatiului.

6.Nu exclud existența sau posibilitatea facerii-creerii unor alte spații fizice mai mici sau mai mari de către Dumnezeu și persoanele îndumnezeite, conectate sau neconectate cu spațiul nostru PacMan3D-nD, nici existența spiritual-duhovnicească infinită care poate încăpea fizic în spațiul finit existent.

7.Pământul inconjurat de ape plate nu este nici plat nici glob ci într-un spațiu finit este o suprafață uscata a unui nivel gros de pamant spre care cade apa din ambele sensuri de la o înălțime finită. Odată trecută bariera înălțimii finite de la care cad apa și corpurile se ajunge în zona de imponderabilitate. Dincolo de linia de imponderabilitate in sus apa și corpurile se mișcă liber în Cer fără sa existe atracție între ele sau forte de greutate, camp ”gravitațional” respectiv căderi accelerate. Există însă forțe Electro-Magnetice care fac să existe cicluri repetabile ale mișcăriilor Soarelui, Lunii și a Stelelor existând atracții și respingeri E-M.

8.Cerul si Pamantul (inclusiv marile-plate) sunt asa ca niste straturi ale unui tort intro creatie finita. Pamantul si apele care s-au adunat formand marile plate au greutate si stau sub picioarele noastre pe un strat gros de pamant care are si el greutate si care sta si el pe Intaritura Pamantului indesat. Dincolo de Intaritura avem iar strat gros de pamant cu greutate in sens invers si apoi iar pamantul si marile-apele plate de deasupra Cerurilor care au greutate in sens invers si care se afla defapt tot dedesubtul nostru.

9.Cerul este situat in toata Creatia finita si este Forta-Credinta-Taria ce desparte apele de ape avand un Miez unde nu se manifesta greutatea si 2 Coji in care se manifesta greutatea. Miezul este partea de mijloc a Cerului ca un strat gros de spatiu unde se manifesta si azi Credinta-Taria-Forta de despartire a apelor de ape insa in Miez apele cele care sunt despartite de ape sunt chiar toate aceste Forte de greutate astfel incat greutatea nu se mai mainfesta in Miez ci se manifesta doar in Coji.

10. Acolo Sus in Miezul Cerului ca un strat gros de spatiu nu exista forte de atractie sau de respingere a maselor intre ele produse de mase ci acolo actioneaza doar Taria si fortele E-M care sunt responsabile de invartirea Stelelor in jurul a doua axe polare, nord si sud, in sensuri contrare si de miscarea Soarelui si a Lunii pe Cer in Miezul Cerului, pe deasupra Cojilor.

11.Cojile Cerului se intind de la marginea Miezului Cerului, de unde incepe caderea apei si corpurilor pana la Intaritura Pamantului inclusiv, de ambele parti ale Intariturii. In Coji Credinta-Forta-Taria desparte si azi apele de ape incat apele si corpurile se supun acestei Forte (Greutate) si cad dinspre marginea Miezului Cerului spre Intaritura Pamantului din ambele sensuri.

12.In zilele Facerii de aceea s-a indesat pamantul si s-au adunat apele formand marile plate si s-a format la mijlocul acestui strat gros de pamant Intaritura Pamantului deoarece Creatia fiind finita, aceasta Credinta-Forta-Tarie a impins apele si pamantul spre exteriorul spatiului insa neexistand exterior si infinit caci Creatia este finita, masele de pamant si de ape au fost impinse unele catre altele incat s-a format la mijloc Intaritura Pamantului ca si cum ai indesa din doua parti pamant si mari plate.

13.Avem deci o singura Tarie care se manifesta in toata Creatia . Avem Miezul Tariei si doua Coji ca niste straturi care se intalnesc la granita spre "exterior". Taria din Coji se manifesta prin fortele de greutate. Aceste forte aplicate unor mase foarte mari, pamantul si marile plate, strang asa ca intrun cleste, ca intro menghina, straturile de pamant din adanc si volumurile de apa de dedesubt, incat la mijloc, acolo unde este presiunea cea mai mare se formeaza Intaritura Pamantului.

14.In Miezul Cerului ca strat gros de spatiu 3D-nD avem Soarele si Luna care sunt semisferice. Luna alearga in cercuri largi de la est la vest dupa Soare dar Soarele merge drept, mai repede si ajunge Luna. La eclipsa de Soare se formeaza pe Cer o Sfera Perfecta iar la eclipsa de Luna se vede cum lumina Soarelui reflectata din oglinda Pamantului si marilor plate dupa ce dispare si dupa faza de Luna Rosie apare cu aceiasi intensitate pe Luna din directie opusa de parca Soarele ar iesi din Creatie prin apus-vest si ar intra prin rasarit-est ca in jocul PacMan.

15.Din Soare iese lumina si caldura direct spre noi ca dintro veioza iar din Luna iese intuneric si frig tot ca dintro veioza dar care bate ca o lanterna in sens opus. Lumina fierbinte si intunericul rece sunt impinse de izvoarele din Soare si din Luna si merg liber prin Miez asa ca niste ape-unde-energizate purtatoare de informatie luminoasa fierbinte sau intunecata foarte rece. Privind fata semisferica a Lunii vedem ca in interior Luna e din ghiata si din intuneric racitor.

16.Stelele sunt asa ca niste discuri-cilindrii cu diametru si inaltimea egala si asa ca niste pui foarte mici de Soare si Luna, pui in sensul ca stelele sunt mult mai mici decat Soarele si Luna si ca unele nu sunt neaparat cilindrice ci sunt semisferice ca Soarele si Luna si dau si ele lumina si caldura spre noi sau dau intuneric si frig in directie opusa.

17.Mai exista in Cer formatiuni sferice ce contin gaze in stare lichida, solida, sau vapori dar nu contin pamanturi si oamenii le-au numit planete. Sunt sferice din pricina faptului ca vaporii si lichidele tind in Cer sa ia forma sferica deoarece neexistand forte de greutate caci au fost despartite de Tarie apele sau vaporii se aduna laolalta din pricina vascozitatii substantei. Mai exista in Cer formatiuni de ghiata cu coada numite comete care merg liber prin Cer si acestea sunt defapt "meteoritii" care cad si explodeaza in atmosfera.

18.Nu exista meteoriti care sa cada din Cer decat pietre sau obiecte de pe pamant ridicate pe sus de cicloane si apoi acestea cad iarasi pe pamant. In Miez nu exista planete continand pamanturi grele sau bolovani sau roci.

19.Finitatea Creatiei impune si altor dimenisuni 3D-nD sa se afle intrun "cerc-ciclu", linie dreapta-scara de valori, a caror capete coincid la depasirea valorii maxime finite a dimensiunii Creatiei. Astfel la capatul luminii si a caldurii maxime se afla intunericul si frigul maxim, la capatul distantei maxime se afla punctul din care am pornit, la capatul greutatii maxime se afla zona de imponderabilitate, la capatul incarcarii puterii si tensiunii E-M maxime se afla curentul infinit si descarcarea fulgeratoare, la capatul extrem al oricarei marimi fizice masurabile ce depaseste dimensiunea Cratiei se afla extrema inversa a aceleiasi marimi de parca dreapta-scara de valori ar fi pe un cerc. Asa se intampla la toate proprietatile-marimile fizice masurabile, in momentul depasirii dimensiunii 3D-nD finite a creatiei: capetele dreptei-scarii de valori coincid.

20.Astea din Teoria PacMan3D-nD sunt valabile in mate-fizica Creatiei de jur imprejur ca o casa mare dar in mijlocul Creatiei avem Biserica Ortodoxa si Templul si o casuta si mai mica, o bila-sfera de pamant binecuvantat pe un schelet, Omul credincios nepacatos si neegoist, asa ca Soarele si Luna la eclipsa de Soare formand o Sfera Perfecta formata in partea de jos din capul omului feciorelnic in unitate feciorelnica cu fecioara lui ce-l ajuta sa asculte de Dumnezeu iar in partea de sus Capul Domnului Hristos, unde Soarele este Cuvantul iar Luna este Barbatul-pocainta si Femeia lui ce traiesc impreuna in Credinta.

Prezentare: Partea I Partea II
__________________
Morocku-vsovi învața de la Mesia cu sfinti lepadarea de lume [(fireEhoțU-smintEniamorti-pacat-IStoLume-stiE-sinE-tueutu-E-și-U-labordelatorie si nepieirea totmaimarElui U-meu-laudaros-laș-tradator=grija-haita-Ukluxkla-vrinteresU-blestem-hula-vis-program cu final-ieși-rea-idol intre coaste-lenea te iASIA in fascinatia gogoșerpiszmEUlui sa le faci ca fraieul treaba murdara pofta-plictisU ca ipocrithU-fakE)]. Sa scap ar fi bine să citim cu Credința din Cuvânt ca sa credem ca a facut si face FataTa.
Reply With Quote