Citat:
În prealabil postat de gpalama
Ia citeste-ti posturile impotriva Sinodului in care ziceai ca sunt aserviti ca sunt toti comunisti ca au facut rau.
|
N-am zis ca tot ce fac e rau. S-au pripit in ceea ce priveste pe Iosif Trifa, au revenit prin mitropolitul Serafim Joanta. S-au pripit cu sinodul Cretan, rusii nu s-au dus. S-au pripit cand au judecat ca sinedriul de acum 2000 de ani credinta celor din sCNIP si au facut pe plac comunistilor si massmediei cu maxima obedienta incat l-au silnicit pe Irineu sa-si blesteme lucrarea si binecuvantarea. Se stie de obedienta conducerii BOR din timpul regimului comunist. Deci nu am hulit afirmand ceea ce stie toata lumea. N-am niciun amestec in ceea ce s-a intamplat. Intre timp s-au pocait, si Teoctist, si Cleopa si Papacioc, au fost iertati, s-au indreptat, s-au sfintit. Pripelile astea exista istoric dar au trecut. In rest ce sa am cu Sfantul Sinod? De ce sa-l hulesc? Sunt mirean ortodox din poBOR si respect si ma bucur de intelepciunea crestin ortodoxa si de credinta mai marilor din Sinod si a ortodocsilor de la Patriarh si pana la cel mai neinsemnat cantor. Tu ai vrea sa zic ca au facut bine in ceea ce s-au pripit? Imi pare rau, nu pot sa mint caci vin din vechiul regim, am o varsta si stiu ce s-a intamplat, i-am cunoscut pe toti in ultima 100 de ani cu bune si cu rele.
Citat:
Ia citeste-ti posturile in care hulesti Sinodul cand condamna secta NIP.
|
Nu hulesc sinodul ci sinodul s-a pripit si a osandit. Nu Sinodul sau Ortodoxia e victima ci cei din sCNIP. Cele 7Tr.Ap. ale Domnului nu sunt secte, nu sunt neoprotestanti, nu sunt conduse de Ewald Frankenstain deci daca s-a pripit asa cum s-a pripit participand la sinodul Cretan, ce ai vrea sa spun, ca nu s-au pripit si ca au facut bine? Pai n-au facut bine si isi da seama oricine. Tu n-ai decat sa te iei dupa neascultarea de Dumnezeu a celor din BOR. In mod normal de ascultarea de Dumnezeu a parintilor este scris sa o crezi si sa o urmezi.
Citat:
Ia citeste-ti posturile in care condamni Biserica pentru condamnarea NIP.
|
Nu condamn BOR, nu pricepi ca BOR a condamnat pripit si ca tu repeti condamnarea dandu-te victima?
Citat:
Trompetele tale? Ia-ti trompeta aia demonizata si stai langa ea. De asta esti asa cum esti, ca stai langa o demonizata. Daca stai langa demonizata aia de asta produci chestii dinastae.
|
E clar ca esti vajmas ortodoxiei si a celor 7Tr.Ap romanesti. E clar ca tu aperi necredinta, lumea si osandirile pripite si esti obedient la maxim BOR nu din ascultare ci ca sa te razbuni, sa pacalesti, sa te erijezi ca aperi BOR sau ortodoxia.
Citat:
Tu nu produci iubire, tu produci hula si erezie si te amagesti pe tine cu iubirea. Esti un hulitor de Dumnezeu,
|
Nu te contrazic, multumesc ca ma analizezi merei si ca ma judeci, insa ce spui nu e valabil si in cazul celor 7 Tr.Ap romanesti. In cazul lor, ei sunt victimele si cei ca tine vrajmasii si hulitorii... lui Dumnezeu.
Spun deci ca BOR s-a pripit si a revenit, nu judec, nu condamn pe nimeni, nici macar pe tine. Oricine isi da seama si chiar revenirile respective asupra unor decizii ne demonstreaza ca nu suntem infailibili ca papa ci ca ortodocsii oricat ar fi de mari se mai si pripesc.