Iustin44 draga, pe vremurile de mai demult oamenii cu Dumnezeu erau intzeleptzi, eu recunosc ca n-ash fi in stare de nimic shi ca ash muri repede din pricina neputintzei a-mi asigura viatza...
shi hai sa-tzi dau un scenariu:
apre buletinul-contbancar-semnatura digital= modificare botez, ateu, lepadare de Numele scris in Cartea Vietzii... deci sa zicem ca vrei sa ramai fidel lui Hristos...
-totzi banii din banca nu-i potzi scoate decat prin buletinul respectiv, deci adio bani in banc
-totzi banii, aurul, hartiile de banca, monezile sunt eliminatzi, ramane doar conturile cu bani imaginari in depozitele respective, bani de la serviciul pe care il ai shi care nu ii potzi accesa decat prin sistemul cu buletin-card
-nu mai exista bani disponibili shi astfel nu potzi plati nimic, nici curentul, nici intretzinerea, nici hrana...astfel ca eshti nevoit sa vinzi, dar nu ai cum ca bani itzi poate da doar pe card-buletin
-trebuie sa pleci, sa paraseshti domiciliul, unde te duci, ca toate sunt ale statului sau ale particularilor shi impozitele trebuiesc platite ca altfel te pot pune sa faci pushcarie sau itzi confisca ce ai shi itzi vinde shi restul itzi baga pe card, dar daca n-ai buletin? ce-i intereseaza, te interneaza la nebuni sau la pushcarie, cred ca vor fi singurele locuri de scapare, dar incercand sa te trateze te vor dopa cu somnifere pana cedezi shi izti fac buletin, la fel in pushcarie
-sa zicem ca ajungi pe undeva ascuns, prin natura, prin padure, cu o desaga de mancare shi cu hainele de pe tine... cat crezi ca rezishti? ai stat nemancat o saptamana intreaga? nu, trei zile ai stat? nu, 24 de ore fara sa mananci nimic shi fara sa bei nimic ai stat? poate ca ai stat... ei bine pe vremurile alea nici apa shi nici verdeatza nu prea va fi ca va fi seceta mare ca se va crapa pamantul...
-shi sa zicem ca-tzi pui alimente la frigider, poi nu tzin, ca n-ai bani de curent, iar daca furi sau nu respectzi poruncile sau cineshtie ce-tzi da prin cap este la fel cu aia lepadatzii...
-vei dori sa mergi pe la manastiri, dar fiind in aceiashi situatizei cine te va primi, iar ei la fel vor fi prigonitzi ca nu vor mai primi bani, poate totushi se vor milostivi oamenii shi ne vor da alimente, dar cica va fi dupa razboi, se vor uni dupa razboi care va fi foarte rapid shi apoi il vor introna, pe antihrist, shi vor fi shi multe boli, probabil apele vor fi otravite, radioactive, deci itzi potzi da seama ca nu exista shanse de scapare... un om fara apa rezista cateva zile, iar fara mancare cam o luna, doar rugaciunea shi Dumnezeu il va putea ajuta, dar atunci vor ataca dracii shi rugaciunea se va preface in desfranare shi spurcaciune...
deci iata ce coshmar ne ashteapta shi nu este ca pe vremea lui Iosif cu cei 7 ani, shi ca aceia au rezistat atunci shi noi vom rezista, nu, ca noi nu rezistam nici o saptamana fara mancare shi apa...... deci nu shtiu cum am putea scapa ca mintea mea nu vede solutzii iar ashtia din filme shi armata, mint, ca ei mereu rechizitzionau de la oameni, shi furau, shi aveau bani... iar copii ashtia care merg in drumetzii mint shi ei, ca au tot ce le trebuie, bani, ustensile, dar cand se termina banii sau hrana, fug repejor acasa... deci nu va fi ca-n scenariile din filme... ca nu vei gasi nimic, nu vei putea fura, shi daca vei cere, cine se gandeshte sa-tzi dea de mancare? shi vom cere de la atei, ca cei ce-tzi vor da vor fi cu buletinul-card... iar odata shtampilatzi va fi ca shi cum ai cere de la satana shi nu de la Dumnezeu, deci nici sa ceri n-ai sa potzi...
???:(:(??????:(
|