Citat:
În prealabil postat de gpalama
Ca sa iti vezi singur minciuna.
Ce numesti tu VEZI, adica observare, este doar o IPOTEZA SI PRESUPUNERE pe care tu o vinzi drept certitudine.
Adica minti in mod nerusinat prin formulare incompleta si prin premise ascunse.
Unde ai vazut tu pamantul plat? Imi spui si mie? L-ai vazut din spatiu cu ochiul tau?
Sau de fapt tot ce ai vazut tu este "platitudine locala" pe care o vinzi impachetgata in platitudine generala?
Din nou folosesti aceeeasi schima stricta cu argumentarea locala pe care o generalizezi si apoi restul il negi.
Ajunge cu rahatul asta minciuni pe care le vinzi.
Unde ai vazut tu "pamantul plat din spatiu"???? Ai facut tu personal asa ceva?
|
Ce tot vorbesti aiurea? Ti-am spus ca vad privind apele plate, dara dreapta de lumina a Soarelui sau a Lunii pe mari si ti-am prezentat linkul cu filmul luat din balon si sunt cate vrei. Asta vad!!! Nu e nicio ipoteza, nicio generalizare, nicio presupunere. Este exact ceea ce vad de la orice inaltime din balon in orice film de pe Youtube!
Ti-am aratat un
film credibil de pe Youtube.
Vad exact ceea ce vad si nu ceea ce incerci tu sa ma prelucrezi!
Vad un cerc luminos inconjurat de un orizont drept de jur imprejur. ASTA VAD! de la orice distanta!
Daca privesti filme cu un cerc ce devine foarte mic inconjurat de negru, acel cerc nu poti sti daca e sfera sau cerc deoarece daca cercul e luminat din centru asta face ca LUMINANTA spre margini sa scada si ai ILUZIA ca vezi o sfera. Ca sa-ti dai seama ce e, sfera sau cerc, trebuie sa te apropii si cu cat te apropii vezi un cerc luminos inconjurat de orizont perfect drept si nicidecum o sfera, nicidecum un cerc cu mijlocul un deal-damb!
Deci asta vad si spun doar ceea ce vad.
Nu mai abera ca vad altceva sau ca nu vreau sa recunosc sau ca mint ca defapt nu vad ceea ce vad si ca mint ca vad ceea ce vad!
Tu esti cel ce negi evidenta si umblii cu acuzatii conspirationiste!
TU CE VEZI in
filmul prezentat?
Spune ce vezi! Si nu tot spune ce vad eu si ce fac eu ci spune ce vezi tu!